Granoff: Mašne su ove zime veliki hit

1
Promotivni tekst
Granoff: Mašne su ove zime veliki hit
Foto: Granoff / Zimska kolekcija

Ušli smo u decembar i već sada se veselimo Najluđoj noći koja je pred nama. Ulice krase najljepša zimska dekoracija, a najveću pažnju privukla je velika crvena mašna na objektu u centru Sarajeva, u zgradi The Place. I da, mašne i jesu veliki hit ove zime i mogu biti vaš savršeni modni odabir za novogodišnju noć.

A da bi vaši zimski dani izgledali bajkovito, nije potrebno mnogo truda. Modni brend Granoff se pobrinuo da vaš modni izražaj bude glamurozan, a vaš odabir lagan i jednostavan. U nastavku vam donosimo neke od modnih kombinacija koje predstavljaju pravo malo remek-djelo, a koje vam mogu poslužiti kao inspiracija za vaš modni odabir.

Za high street syle ili business casual dane, nezaobilazni modni artIkal svakog muškarca je rolka. Ovaj odjevni predmet se odlično kombinuje sa sakoima ali i samostalno ispod jakne ili kaputa. Granoff rolke se izdvajaju svojom kvalitetom, lakim održavanjem i koloritom u ponudi, te su postale apsolutni "best seller" ove sezone. Pogledajte samo kako izgledaju ovi muškarci na slikama u kombinacijama sa rolkama.

Zimska kolekcija
Foto: Granoff: Zimska kolekcija

Njihovo veličanstvo odijela – ultimativni statement piece - ne može zamijeniti niti jedan modni trend. Oduvijek su aktuelna i njihova uloga u modnom svijetu ostaje zauvijek u centru pažnje svakog muškarca. Granoff odijela su prepoznatljiva po kvaliteti materijala najvećih svjetskih modnih brendova i taj jednostavni modni komad će vas učiniti otmjenim i gala. Odijela možete nositi svaki dan ali i izvrstan su odabir za "power look hype" tokom novogodišnjh praznika. Idealan su modni partner svakom Granoff kaputu, jakni, kravati, košulji ali i ostalim "casual dress code"-ovima u ponudi ovog modnog brenda.

Zimska kolekcija
Foto: Granoff: Zimska kolekcija

"Indoor styling" tokom zimskih minusa vani možete održati slaganjem najbazičnijih komada kao što su nadaleko poznate Granoff "non-iron" košulje. U takav fashion artikal, autentičnost stila i urednost je jednostavno zadržati te ostati zanimljivi i posebni na svoj način. Granoff se potrudio te ove godine uvrstio širi spektar boja non-iron košulja.

A kao zimska tradicija, stiglo je i sezonsko sniženje vašeg omiljenog "affordable luxury" brenda. Sada je idelano vrijeme da kupite vaš must have komad koji već duže vrijeme želite. Sezona sniženja i shopping groznice je otvorena. I sada, svi pravo u Granoff po vaš "dress to impress" styling.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije