Ekskluzivno uz Telemach: Košarkaški spektakl "I Feel Slovenia Night of The Dragon"

0
Promotivni tekst
Ekskluzivno uz Telemach: Košarkaški spektakl "I Feel Slovenia Night of The Dragon"
Foto: Telemach / Košarkaški spektakl „I Feel Slovenia Night of The Dragon“

Korisnici Telemacha BH imat će ekskluzivno pravo da prate uživo prenos oproštajne utakmice proslavljenog slovenskog košarkaša Gorana Dragića, pod nazivom „I Feel Slovenia Night of the Dragon“, koja će okupiti brojne košarkaške legende. Utakmica će se odigrati u subotu 24. augusta u 20.00 sati u Ljubljani, a prenos će biti upriličen samo na Sport Klubu, odnosno TV kanalu SK2.

Ovaj dvodnevni spektakl, koji će se održati u Areni Stožice u Ljubljani 23. i 24. augusta, obećava nezaboravno slavlje podijeljeno na "Biznis razgovor", humanitarnu gala večeru i centralnu revijalnu utakmicu sa košarkaškim zvijezdama.

Među učesnicima ovog događaja bit će najbolji košarkaš na svijetu Luka Dončić, MVP NBA regularne sezone Nikola Jokić, bivši MVP NBA lige Steve Nash i Dirk Nowitzki, Nikola Vučević (Chicago Bullsi), Bogdan Bogdanović (Atlanta Hawks), velikani Boban Marjanović (Houston Rockets), Luis Scola, Rašo Nesterović, Aleksandar Đorđević i mnogi drugi. Kompletan spisak Gogijevih gostiju možete pronaći na zvaničnom sajtu manifestacije.

Događaj je humanitarnog karaktera, a zarada od gala večeri, koja će biti organizovana noć prije, kao i prihod od prodaje karata, bit će dodijeljeni slovenskoj humanitarnoj organizaciji "Botrstvo v športu" i "Fondaciji Goran Dragić".

Korisnici Telemacha mogu uživati u ovom košarkaškom spektaklu uz Sport Klub i vrhunski doživljaj na EON platformi koja nudi i mogućnost korištenja funkcije EON Sports Mode. Ova funkcija omogućava gledateljima da tokom sportskih događaja uživo prate detaljnu statistiku poput posjeda lopte, broja postignutih poena ili golova po igraču, broja prekršaja, stanje na tabeli i slično, kao i da vrate unazad i iznova pogledaju najzanimljivije trenutke utakmice. EON platforma je dostupna u okviru Telemach EON paketa.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije