Croatia Airlines, Obzor putovanja i Aerodrom Sarajevo predstavili letove za spajanje BiH sa Evropom

2
Promotivni tekst
Croatia Airlines, Obzor putovanja i Aerodrom Sarajevo predstavili letove za spajanje BiH sa Evropom
Foto: Croatia Airlines / Press konferencija u Sarajevu

Hrvatski nacionalni avioprijevoznik Croatia Airlines, Obzor putovanja i Zračna luka Sarajevo danas su u Sarajevu predstavili letove koji će u narednom periodu nastaviti spajati Bosnu i Hercegovinu s Europom i ostatkom svijeta te tako svim građanima, ali i tvrtkama osigurati još jednostavniji i brži dolazak do željene destinacije u Europi i svijetu.

Svakodnevnim letovima u 6:30 sati ujutro te 16:10 sati poslijepodne, na izravnoj liniji Sarajevo – Zagreb, Croatia Airlines povezuje putnike sa cijelom Europom, a u suradnju sa Star Alliance partnerima i s ostatkom svijeta.

Press konferencija u Sarajevu
Foto: Croatia Airlines / Press konferencija u Sarajevu

U sljedećim danima putnicima koji za svog partnera odaberu Croatia Airlines na raspolaganju je i 30 posto popusta za sve letove Croatia Airlinesa, koji se ostvaruje primjenom promo koda SARAJEVO30, a kod kupnje karata putem web stranice croatiaairlines.hr i aplikacije Croatia Airlinesa u periodu od 10. do 16. veljače 2023. godine te na putovanja do 4. lipnja, no isključujući kratak period od 6. do 16. travnja 2023. godine.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Najnovije