Caribou Coffee stiže u Mostar

2
Promotivni tekst
Caribou Coffee stiže u Mostar
Foto: Promo / Caribou Coffee u Mostaru

Američki lanac kafeterija Caribou Coffee uskoro svoja vrata otvara i u Mostaru! Sa 30 godina tradicije Caribou Coffee broji više od 700 poslovnica širom svijeta, a poslovnica u Mostaru bit će sedma u BiH.

Caribou Coffee poznat je po raznolikom asortimanu i u svojoj ponudi ima više od 100 vrsta toplih, hladnih i blendanih napitaka sa bazom od kafe. U moderno opremljenom ambijentu možete uživati u low fat i sugar free napicima uz dodatak biljnih opcija mlijeka (sojino, bademovo, kokosovo, bademovo-kokosovo, bez laktoze i malomasno). Pored kafe, tu su i brojni kolači, sendviči, čokoladice i 100 posto prirodni sokovi.

Ljubitelji napitaka od kafe će posebno obradovati činjenica da Caribou pridaje posebnu pažnju prilikom odabira kafe koja spada u 1 posto svjetskog najboljeg zrna (Certifikat 1 posto World Top beans).

Nova Caribou Coffee poslovnica nalazit će se na adresi Braće Fejić bb sa radnim vremenom svakim danom od 07:00 do 22:00.

Caribou Coffee u Mostaru
Foto: Promo: Caribou Coffee u Mostaru

Dolazak Caribou Coffee branda u grad Mostar otvorit će 12 novih radnih mjesta na pozicijama: higijeničar, član tima, supervizor smjene, asistenta menadžera poslovnice i menadžera poslovnice.

Ukoliko želite postati dio tima Caribou Coffee Vašu prijavu za posao možete poslati na email posao@cariboucoffee.ba

Caribou Coffee je dio grupacije Herbal Group koju pored Caribou Coffee čine brendovi Mado, Burgo i Herbal Spa.

Life is short. Stay awake for it.

Caribou Coffee u Mostaru
Foto: Promo: Caribou Coffee u Mostaru

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Najnovije