! / Boutique de Choco novi čokoladni BH brand

01. 04. 2021. u 08:40:00 Promotivni tekst

Shares: 67

Nakon vrhunskog kremnog namaza Maza i Kremipan čokoladica, kompanija AC Food predstavlja još jedan premium proizvod. Novi čokoladni BH brand pod nazivom Boutique de Choco nudi veliki izbor premium čokolada za uživanje koji će zadovoljiti i najzahtjevnije čoko ovisnike.

Boutique de Choco - undefined

Foto: AS Holding / Boutique de Choco

"Na projektu smo radili dvije i po godine i on predstavlja jedan od naših najvećih izazova do sada. Svi oni koji vole čokoladu mogu uživati u oko desetak vrsta vrhunske čokolade i imaju izbor kao u pravom butiku čokolade. Prilagodili smo se svim najnovijim trendovima okusa. Svako može pronaći neki odličan okus za
sebe a posebno bih izdvojio tamnu čokoladu sa narandžom, čokoladu sa bademom i brusnicom i tamne dugmiće. Sve ove čokolade pružit će vrhunski užitak svakom ljubitelju čokolade", izjavio je Ethem Numić, direktor Direkcije za razvoj i marketing AS Holdinga, koji je sa vrhunskim domaćim timom radio na ovom projektu.

Boutique de Choco - undefined

Foto: AS Holding / Boutique de Choco

Posebnu inovaciju čine tanki dugmići tamne čokolade u kojima možete uživati tako što ih zalijepite na nepce ili stavite ispod jezika i uživate u laganom topljenju. Najfinija struktura čokolade u dugmićima na ovaj način će potpuno doći do izražaja.

Svaki od dugmića je težak oko 2,5 grama , tako da ih možete koristiti prilikom pripreme kolača i slastica bez upotrebe kuhinjske vage tako što npr. za 100 gr. izbrojite 40 komada, koji će se, zbog svoje tankoće, rekordnom brzinom, otopiti u zagrijanoj posudi.

Boutique de Choco - undefined

Foto: AS Holding / Boutique de Choco

"Tamna je mrak"

Pored inovativnih dugmića posebnog okusa i profinjene strukture je tamna čokolada sa narandžom. Tamne čokolade Boutique de Choco sigurno su jedne od najboljih na tržištu.

Čokolada sa Maza punjenjem obradovat će najmlađe ali i one malo starije koji sada mogu vidjeti kako izgleda kombinacija ovog namaza i mliječne čokolade.

Botique de Choco čokolada sa bademom, lješnjakom i brusnicom sjajna je kombinacija više okusa a njen izgled ručno rađene čokolade svidjet će se svakom ljubitelju čokolade.

Noissette čokolada razlikuje je od drugih noissette čokolada zbog lješnjak punjenja koje se koristi u najfinijim pralinama i koje nije umiješano u čokoladu kao kod mnogih drugih čokolada ove vrste nego je vidljivo kao posebno punjenje.

Boutique de Choco - undefined

Foto: AS Holding / Boutique de Choco

Čokolada sa ekspandiranim pahuljicama sadrži više vlakana i dobra je kao light varijanta sa manje kalorija. Pored ovih čokolada Boutique de Choco u svom portfoliju ima i čokoladu sa rižom , mliječnu čokoladu i veliku čokoladu sa lješnjacima. Sve čokolade napravljene su sa manje šećera.

Vrhunski dizajn Boutique de Choco potpuno odgovara njihovom sadržaju, za vrhunsko uživanje.

Boutique de Choco - undefined

Foto: AS Holding / Boutique de Choco

Novi čokoladni BH brand Boutique de Choco dostupan je u prodavaonicama od prije nekoliko dana, a zbog svojih inovativnih i nešto drugačijih čokolada sigurno će pobuditi veliku pažnju kao i kremni namaz Maza. Više informacija na  boutiquedechoco.ba.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

NEMA KOMENTARA