Bingo ovu godinu završava otvorenjem još jednog modernog hipermarketa

0
Promotivni tekst
Bingo ovu godinu završava otvorenjem još jednog modernog hipermarketa
Foto: Bingo / Otvaranje još jednog hipermarketa

U petak 3. decembra kompanija Bingo otvorila je preuređenu trgovinu u Bijeljini.

Radi se o objektu u ulici Stefana Dečanskog, koji je Bingo preuzeo od slovenačkog lanca Tuš još 2015. godine.

U proteklih nekoliko mjeseci renovirali su objekat u potpunosti i prilagodili ponudu kupcima koji su i ranije kupovali u susjednom objektu, koji je od prošle sedmice zatvoren.

Parlamentarna skupština Vijeća Europe podržala prijem Kosova, evo kako je glasala BiH

Parlamentarna skupština Vijeća Europe podržala prijem Kosova, evo kako je glasala BiH

Otvaranje još jednog hipermarketa - undefined

Foto: Bingo: Otvaranje još jednog hipermarketa

"Bingo je svoju prvu poslovnicu u Bijeljini otvorio u aprilu 2012. godine u ulici Cara Uroša. Krajem 2014. godine smo akvizirali Interex i tada smo preuzeli 24 objekta, te smo 2015. godine rebrendirali objekte u ulici Stefana Dečanskog i u robnoj kući Emporium u Bijeljini. Nakon toga smo preuzeli i 7 objekata slovenačkog lanca Tuš, od kojih se jedan također nalazi u ulici Stefana Dečanskog, što je rezultiralo time da imamo dva objekta na istoj adresi. U prostoru nekadašnjeg Interexa smo poslovali do kraja novembra, a danas smo otvorili susjedni objekat.

Proširili smo ponudu na odjelima tehnike i alata, tekstila, sve za dom, a novitet je pekara. Fokus nam je na svježim odjelima, tako da ponovo imamo mesnicu, svježe voće i povrće, te odjel delikatesa", rekla je Tatjana Paunoski, rukovodilac službe marketinga.

Otvaranje još jednog hipermarketa - undefined

Foto: Bingo: Otvaranje još jednog hipermarketa

U ponudi hipermarketa kupci mogu pronaći sve za predstojeće praznike, od dekoracija do paketića. Tu je i bogata ponuda tekstila popularnih modnih brendova, odličan izbor igračaka, posuđa i kućnog tekstila. Unutar hipermarketa se nalazi i odjel tehnike, koji je pravi mali raj za ljubitelje najnovijih TV aparata, mobitela, ali i onih koji žele savremeno opremiti kuhinju ili cijeli dom.

Bingo je povodom otvorenja pripremio popuste, poklone i prigodan program, a svakog pedesetog kupca su nagradili besplatnom kupovinom.

Završavaju ovu za njih uspješnu godinu sa 222 poslovnice i više od 9.000 uposlenih u grupaciji.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije