Bingo kreće s raspjevanom kampanjom

Radiosarajevo.ba
Bingo kreće s raspjevanom kampanjom
Vodeći trgovački lanac u BiH kreće sa raspjevanom kampanjom koja na moderan način komunicira sa potrošačima, ali i putem koje pokazuje dosljednost u izgradnji dugoročnih pozitivnih odnosa sa zajednicom u kojoj posluje, saopćili su iz kompanije Bingo.

"U potrazi ste za kiselim krastavcima, svježim đumbirom, mlijekom za tijelo, kvalitetnom veš mašinom ili svježim mesom...znate gdje po najpovoljnijim cijenama možete sve to naći. Uz pjesmu i veselje, ultrasimpatični Bingosi pozivaju vas da se riješite briga, priuštite si više sreće i svratite do Binga. Glavni junaci promotivnog spota su dobroćudne, čile i uvijek vesele niske cijene ”Bingosi” prijatelji i pratioci kupaca. Oni su su tu zbog nas, da nam omoguće lakšu, pristupačniju i povoljniju kupovinu. Uz njihovo prisustvo ona se doima laganom poput provlačenja noža kroz vruć puter", kazali su iz ove kompanije.

Navode da "zajedno sa svim uposlenicima Binga pomažu, savjetuju i zabavljaju kupce, odbijaju bilo kakvo koketiranje sa visokim cijenama i zatvaraju im vrata ispred nosa".

U nastavku pogledajte promotivni spot i poslušajte pjesmu zarazne melodije za koju vjerujemo da će postati novi ljetni hit.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije