BiH / Bavaria 0,0 % za 100 % podršku Zmajevima

06. 06. 2019. u 13:16:00 Promotivni tekst

Shares: 0

Bavaria, kao ponosni sponzor Nogometnog saveza BiH i oficijelno pivo reprezentacije BiH, vjeruje u kvalitet bh. nogometaša te očekuje pobjede na predstojećim kvalifikacijskim utakmicama Europskog prvenstva 2020.

Kako bi pružili svesrdnu podršku u izazovima koji očekuju bh. reprezentativce na utakmicama protiv ekipa Finske i Italije, iz Bavarie najavljuju nastavak kampanje pod sloganima „Ja bih pobjedu“ i „Bavaria 0,0 % za 100 % podršku Zmajevima“.

„Cijenimo jedinstvo, predanost, kvalitet i strast bh. reprezentacije, jer su to vrijednosti na kojim temeljimo naše poslovanje. Želimo da pomognemo u osiguranju dobrobiti bh. društva i da pružimo podršku sportu, Nogometnom savezu BiH i bh. nogometnoj reprezentaciji, koja danas okuplja najbolje evropske i svjetske nogometaše. Cilj nam je kroz nastavak već prepoznatljive kampanje povezati igrače i navijače, jer su upravo navijači 12. igrač Zmajeva“, kazao je Vladimir Rosić, menadžer izvrsnosti brendova i potrošača Molson Coors BH, zvaničnog distributera branda Bavaria.

Bavaria, kao internacionalni brand sa 300 godina tradicije, zadovoljava i poštuje potrebe svojih potrošača, te u svojoj ponudi nudi kako alkoholno, tako i bezalkoholno pivo.

Trenutna kampanja, kroz koju podržava sport i buduće uspjehe bh. reprezentativaca, predstavlja Bavaria 0,0 % alkohola (bezalkoholno lager pivo). Cilj je ponuditi premium lager pivo različitim skupinama potrošača, kako bi upotpunili pobjede Zmajeva.

Bavaria u procesu proizvodnje bezalkoholnog piva ne stvara alkohol niti u jednoj fazi proizvodnje, što rezultira okusom jedinstvene punoće sa garantovanih 0,0 % alkohola. Bavaria 0,0 % alkohola sastoji se od čiste mineralne vode sa vlastitog izvora pivare u Holandiji, najkvalitetnijeg hmelja, te slada koji potiče iz vlastite sladare.

Poželite sreću Zmajevima u predstojećim utakmicama i nazdravite novim uspjesima uz Bavaria 0,0 %!

Svoje utiske tokom utakmica bh. reprezentacije podijelite na društvenim mrežama uz hashtag #jabihpodjedu i #timkojisepamti


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

NEMA KOMENTARA