Atlantic Grupa i Argeta ponosni partneri 30. Sarajevo Film Festivala

2
Radiosarajevo.ba
Atlantic Grupa i Argeta ponosni partneri 30. Sarajevo Film Festivala
FOTO: Argeta / Argeta Gala party

Atlantic Grupa i Argeta pozivaju vas da se pridružite našoj zajedničkoj proslavi sedme umjetnosti na Sarajevo Film Festivalu. Sudjelujte u Argetinim događajima, te posjetite Argeta kutke u Sarajevu, jer ljeto nije potpuno bez sarajevske filmske magije i Argeta ukusa.

Atlantic Grupa i Argeta s ponosom nastavljaju svoje dugogodišnje prijateljstvo sa Sarajevo Film Festivalom, najznačajnijim kulturnim događajem u Bosni i Hercegovini i regionu. Ove godine, Argeta će festivalsko iskustvo obogatiti nizom inovativnih i održivih aktivnosti u vidu jedinstvenih događaja i sadržaja koji će doprinijeti nezaboravnom iskustvu svih posjetilaca ove smotre filmskog stvaralaštva i praznika sedme umjetnosti.

Svim svojim potrošačima i posjetiocima 30. Sarajevo Film Festivala, Argeta je odlučila pružiti dodatnu vrijednost, stoga je pripremljena aktivacija za sve građane čiji je cilj podizanje ekološke svijesti, stavljanje akcenta na očuvanje okoliša i važnost reciklaže. Naime, posjetioci će moći donijeti prazne Argeta limenke za reciklažu na mjesto ljetnog kina u ulici Franca Lehara u Sarajevu, te tako sudjelovati u ekološkoj akciji s mogućnošću osvajanja sjajnih nagrada koje uključuju Argeta poklon pakete proizvoda i kino ulaznice.

Argeta kao omiljeni brend među mesnim i ribljim paštetama, pobrinut će se i za to da posjetioci uživaju svim čulima u Festivalu, tako da vas ove godine očekuje Argeta Food Korner. Ovaj kutak smješten u ulici Franca Lehara, biće mjesto gdje cijela porodica može uživati u Argeta snacku i upoznati se sa širokim spektrom Argeta proizvoda, te otkriti vrhunski kvalitet koji je Argetu pozicionirao kao brend broj 1 među mesnim i ribljim paštetama u Evropi*.

Tokom Sarajevo Film Festivala za sve posjetioce na festivalskom trgu biće na raspolaganju i Argeta Veggie Lounge, prava zelena oaza namijenjena opuštanju od festivalske gužve i užurbane atmosfere. Ovdje će se prolaznici moći okrijepiti zdravim obrocima, uživati u opuštajućoj muzici i učestvovati u kratkim edukativnim radionicama o važnosti održive i vegetarijanske ishrane.

"Argeta već godinama dokazuje da je vjerni prijatelj kulturne scene BiH. Svake godine se trudimo da nadogradimo partnerstvo sa SFF-om sa nečim novim, zanimljivim i važnim iz Argete. Ovaj put želimo kroz aktivaciju za građane na Festivalu, skrenuti pažnju na svoje obaveze ka održivom poslovanju, te na važnost podizanja ekološke svijesti i očuvanja okoliša, jer time stvaramo uslove za  razvoj svjetlije budućnosti za sve", istakla je Mirsada Kadribašić, Senior Brand Building Manager u Atlantic grupi.

Argeta je Br.1 mesna i riblja pašteta u Evropi*

*Na temelju podataka NielsenIQ RMS u kategoriji ribljih i mesnih pašteta (prema definiciji tvrtke Atlantic Droga Kolinska) za razdoblje od 12 mjeseci, koje završava 30. novembra 2022, za zajedničko maloprodajno tržište koje čini 17 evropskih država. (više na argeta.com/ba/o nama).

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije