ASA dom siguran dom sada s 25 posto popusta

Promotivni tekst
ASA dom siguran dom sada s 25 posto popusta
ASA Osiguranje kao domaća kompanija koja brine o sigurnosti življenja stanovništva Bosne i Hercegovine kreirala je pakete osiguranja imovine koji odgovaraju potrebama naših sugrađana.

Analizirali smo i napravili optimalne pakete koji pokrivaju vama, našim klijentima, najvažnije rizike. Uz to smo pazili i na vaš budžet tako da stan/ kuću od npr. 60 m2, možete osigurati po cijeni od 0,18 KM po danu.

Iskoristite popust od 25 posto i osigurajte vašu imovinu od rizika požara, loma stakla, eksplozije, izljeva vode, grada (tuče), poplave i bujica, klizanja tla i odrona zemljišta, snježne lavine, manifestacija i demonstracija, odgovornosti za štete pričinjene trećim licima te provalne krađe i razbojništva i ostalih rizika koji se mogu dogoditi u domaćinstvu.

Osim pokrića navedenih rizika, ASA osiguranje omogućava svim klijentima koji ugovore jedan od paketa ASA dom, da tri puta u toku godine imaju na raspolaganju hitne kućne intervencije bravara, vodoinstalatera, električara, staklara te usluge opravke grijanja.

Više informacija možete dobiti u vama najbližoj poslovnici ASA Osiguranja ili na www.asaosiguranje.ba .

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije