ALTA SC te poziva na Goodbye Summer Party 21.9. – ispratimo ljeto u stilu!

0
Promotivni tekst
ALTA SC te poziva na Goodbye Summer Party 21.9. – ispratimo ljeto u stilu!
Foto: Alta Shopping Centar / Goodbye Summer Party

Ove subote, 21. septembra, ALTA Shopping Centar organizuje veliki Goodbye Summer Party – i ti si pozvan! Pridruži se eventu u Four Seasons prostoru ALTA SC od 19:00 sati, gdje ćemo zajedno ispratiti ljeto uz tropske ritmove i egzotičnu atmosferu. Očekujete nezaboravan provod uz DJ Merakoona i saksofonistu Darka, koji će stvoriti savršenu muzičku podlogu za oproštaj od ljetnih dana.

Kako do karte? Jednostavno! U periodu od 16. do 19. septembra obavi kupovinu u bilo kojoj radnji ALTA SC u minimalnom iznosu od 100 KM i osiguraj svoje mjesto na najveselijem partyju ove jeseni! Također, karte možeš osvojiti učestvovanjem u nagradnom darivanju na društvenim mrežama.

Tema večeri je topical island, zato obuci svoje najdraže ljetne kombinacije i zadrži sunce u sebi još malo duže. Dress code: tropical summer!

ALTA Shopping Centar koji nudi sve na jednom mjestu, posvećen je stvaranju prostora u kojem posjetioci mogu pronaći najbolju verziju sebe.

Goodbye Summer Party nije samo prilika da ispratimo ljeto, već i najava uzbudljivih projekata koji tek slijede za sve koji cijene dobru atmosferu, kvalitetnu muziku i nezaboravna iskustva.

Vidimo se na Goodbye Summer Partyju – mjestu gdje ljeto traje još samo malo duže.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Najnovije