Adrijana Kurtišaj novo je zaštitno lice Nove BH

Promotivni tekst
Adrijana Kurtišaj novo je zaštitno lice Nove BH
Foto: Promo / Adrijana Kurtišaj

Programskom timu Nove BH kao voditeljica zabavnog programa pridružuje se Adrijana Kurtišaj, jedno od najomiljenijih i najprepoznatljivjih TV lica u Bosni i Hercegovini.

Adrijana će biti angažovana kao voditeljica lifestyle emisije “Nova In”, koja pod okriljem nove jesenske sheme Nove BH uskoro počinje sa prikazivanjem. Najnovije vijesti s domaće i strane showbizz scene, pregledi društvenih događanja, putopisi, ekskluzivni intervjui, moda, gastronomija, turizam i tradicija samo su dio sadržaja novog zabavnog formata.

Adrijana Kurtišaj - undefined

Foto: Promo: Adrijana Kurtišaj

Ovo je velika prekretnica u mojoj profesionalnoj karijeri i radujem se novim izazovima, dinamičnom okruženju i radu sa vrhunskim profesionalcima koje okuplja Nova BH. Nakon kratkog odsustva s malih ekrana, u potpunosti sam orijentirana i spremna za novi početak i stvaranje drugačijih kreativnih sadržaja koje će naši gledatelji, sigurna sam, prepoznati i rado gledati. Kroz 'Nova In' magazin želimo se približiti i ostvariti prisan odnos s publikom te dobrim pričama, kvalitetnim reportažama i aktuelnim temama upotpuniti i uljepšati njihove poslijepodnevne sate. U vremenu kada loše vijesti preovladavaju, a brige i stres su svakodnevnica, želimo biti dnevna doza zabave, inspiracije i razonode“, naglašava Adrijana Kurtišaj.

Rad na televiziji Adrijana je izabrala kao životni poziv, a karijeru je započela prije 15 godina na OBN televiziji. Kroz dugogodišnji rad stekla je bogato iskustvo u svim televizijskim formatima. Iako je na početku bila privržena zabavnim serijalima, poslovne ambicije vodile su je kroz različite voditeljske i uredničke projekte, a posebno se ističe njen angažman u sportskoj redakciji, gdje je kao voditeljica emisija Lige prvaka stekla dodatnu naklonost publike i pokazala zavidno znanje o nogometu.

Nova BH ove jeseni najavila je brojne novitete u serijskom i sportskom programu, a jačanjem tima zabavne redakcije te novim formatima, najmlađa komercijalna televizija u Bosni i Hercegovini nastavlja graditi put povjerenja sa gledateljima kroz vjerodostojno i objektivno informiranje, te vrhunsku zabavu koja će obogatiti njihove živote.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije