Želite li dobiti 50 eura za trgovanje i početi zarađivati?

Promotivni tekst
Želite li dobiti 50 eura za trgovanje i početi zarađivati?
Već četiri mjeseca u fokusu na svjetskom tržištu akcija nalaze se dionice Netflixa, koje su od februara do danas porasle čak 30 posto, a tokom prošle godine nevjerovatnih 130 posto.

FXLider svim čitaocima koji žele trgovati na svjetskoj berzi i zaraditi na cijeni dionica Netflixa, daje besplatnih 50 eura početnog kapitala za trgovanje.

Besplatnih 50 eura za trgovanje možete preuzeti ovdje.

Ukupna tržišna vrijednost Netflixa je 44 milijarde dolara. Nedavno su se pojavile i glasine o mogućem preuzimanju od Applea. Međutim ovaj tip glasina nije nov. Kao mogući kupci ranije su se pominjali i Amazon, Google i Alibaba.

Prošle sedmice ipak Netflix je uspio postići dogovor s Walt Disney kompanijom o ekskluzivnom pravu za emitiranj Disneyjevih filmova uključujući Marvel, Lucas films i Pixar. Počevši od septembra 2016 godine na Netflixu će se emitirati i najnoviji Disneyjevi filmovi kao što su Jungle book, Zootopia kao i tek najavljeni naslovi kao što je Finding Dory. Netflixu je prijeko potreban visoko tražen sadržaj kako bi zadržao pretplatnike nakon što je u maju pretplata porasla sa 7.99 dolara na sada 9.99 dolara.

Iako analitičari s Wall Sreeta još nisu postavili svoje  prognoze rasta ove kompanije za prethodni kvartal, teško je ignorirati odlične rezultate koje je ova kompanija do sada ostvarila. Od početka godine usluga je proširena na 130 novih zemalja, a broj korisnika dostigao preko 81 miliona. Na godišnjem nivou u SAD-u ostvaren je rast profita od 18 posto, a u inostranstvu čak 57posto.

FXLider ima saradnju s Fortrade Limited – kompanijom koju je autorizirala i regulirala u Ujedinjenom Kraljevstvu FCA (Financial Conduct Authority) pod licencom broj 609970.

Ugovori za razliku u cijeni (CFD) predstavljaju proizvode koji se oslanjaju na finansijski leverage i nose visok nivo rizika za vaš kapital jer cijene mogu brzo postići nepovoljne za vas. Gubici mogu da premaše vaše depozite i od vas bi se moglo zahtijevati da izvršite dodatne uplate. Ovi proizvodi možda neće biti prikladni za sve klijente i zbog toga morate biti sigurni da ste razumjeli rizike, a potražite i nezavisan savjet. Ovaj materijal ne predstavlja ponudu, traženje niti transakciju u pogledu bilo kojeg finansijskog instrumenta. FXLider ne prihvata nikakvu odgovornost za bilo kakvu upotrebu ovih komentara niti za posljedice koje iz toga mogu proisteći. Ne daje se nikakvo uvjeravanje niti garancija za tačnost ili potpunost ovih podataka. Sljedstveno tome, svako lice koje postupi prema njima, čini to u potpunosti na vlastiti rizik.  

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Povezano

/ Najnovije