Zabavite se i osvojite vrijedne nagrade uz Meggle SMS nagradnu igu

Promotivni tekst
Zabavite se i osvojite vrijedne nagrade uz Meggle SMS nagradnu igu
Meggle svoje vjerne kupce uvijek voli obradovati i iznenaditi. Pa je tako ovog vrućeg ljeta organizovao veliku nagradnu igru uz koju se svi dobro možemo zabaviti, ali i osvojiti vrijedne nagrade.

Sve što je potrebno uraditi je kupiti Meggle Kiselu pavlaku 12% 850 g. ili Čvrsti jogurt 850 g., zatim poslati broj fiskalnog računa, s osobnim podacima na broj 091 212 409, te isti sačuvati do kraja nagradne igre.

SMS nagradna igra „S okusom dobitaka“ će trajati do 20. augusta 2016. godine i organizira se na teritoriju Federacije Bosne i Hercegovine.

Vrijedne i atraktivne nagrade koje se mogu osvojiti u ovoj nagradnoj igri su: 2x kuhinja po mjeri u  vrijednosti 11.700 KM, i kućanski aparati marke Russell Hobbs.

U SMS nagradnoj igri mogu sudjelovati svi kupci s prebivalištem na području Federacije Bosne i Hercegovine s neograničenim brojem prijava. Dobitnik se određuje putem kompjuterskog izvlačenja imena iz baze podataka, koja se pohranjuje kod SMS provider-a. Izvlačenje dobitnika održat će se 23. augusta 2016. godine.

Kupac je dužan sačuvati fiskalni račun, kako bi u slučaju dodjeljivanja nagrade dokazao kupovinu proizvoda.

Nagrade se ne mogu zamijeniti za novac ili drugu vrstu nagrada, niti se pravo na nagradu može prenijeti na treće lice. Pravilnik nagradne igre se može pronaći na www.meggle.ba i na FB stranici megglebih.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije