Usavršite vještine savremenog lidera na besplatnom seminaru

0
Promotivni tekst
Usavršite vještine savremenog lidera na besplatnom seminaru
Foto: Business Academy / Holistički pristup liderstvu kao ključ razvoja

Šta nam daje energiju, a šta mir? Kako ojačati? Kako postići ravnotežu između privatnog i poslovnog života? Šta treba da učinimo kako bismo prestali da se opiremo promjenama? Kako možemo osmisliti novu priču? Kako postići uspjeh?

Ako i vi postavljate bar jedno od navedenih pitanja, vrijeme je da preispitate vlastite stavove, proširite znanje i vidike, postavite nove ciljeve, krenete putem uspjeha i postanete učinkovitiji u ulozi lidera, kako na privatnom tako i na poslovnom planu.

Ne propustite priliku da saznate kako postići ravnotežu između četiri ključna elementa našeg života (ja, obitelj, karijera i zajednica), razumijete važnost holističkog pristupa za razumijevanje sebe i uticaj integracije poslovnog i privatnog života na kvalitet liderstva, te preuzmete vještine savremenog lidera na potpuno besplatnom seminaru „Holistički pristup liderstvu”!

Prijavite se na besplatne seminare na BusinessAcademy

Prijavite se na besplatne seminare na BusinessAcademy

Seminar će se održati u subotu, 10. decembra, u moderno opremljenim prostorijama BusinessAcademy u Sarajevu, na adresi Zmaja od Bosne 16, Kubus D, kao i putem live streama, koji možete pratiti iz udobnosti svog doma.

Broj mjesta je strogo ograničen, zato požurite i odmah popunite jednostavnu prijavu, odaberite opciju načina praćenja besplatnog seminara i započnite put do uspjeha!

Šta zapravo označava holistički pristup

Posljednje dvije godine su nam dokazale da ne možemo lahko predvidjeti šta nas očekuje u budućnosti. Sigurno je da će i u narednoj godini promjene i neizvjesnost i dalje biti glavne teme, dok će zbog sve većih izazova krize nastati stalna potreba za hibridnom radnom snagom i za pravednim, raznolikim i inkluzivnim organizacijama. Uspostavljanje ravnoteže među glavnim aspektima našeg života, te savremene kompetencije i vještine vodstva biće ključne za ostvarivanje uspjeha.

Tradicionalna kompetencija vodstva odnosi se na ponašanje – opisuju se željene radnje, ali se zanemaruju karakterne osobine, koje su ključne za njihovo izvođenje. Holistički pristup predstavlja potpuniji model sposobnosti vođenja, koji stavlja pojedinca u centar zbivanja, te uključuje njegovo tijelo, um (emocije i misli) i duh, vjerujući da je cjelina veća od zbira svojih dijelova. Ako želite biti vođa koji utjelovljuje te karakteristike ili ako želite usvojiti ovaj model vodstva kao vlastiti stil života i primijeniti ga u sva četiri elementa svog života, započnite sa inovacijama i promjenama odmah – redefinirajte i usvojite novo kulturno razmišljanje na potpuno besplatnom seminaru u organizaciji najtraženije poslovne škole u regionu – BusinessAcademy!

Vaš predavač na seminaru „Holistički pristup liderstvu” biće Nazif Hasanbegović, ekspert u oblasti liderstva i certificirani trener sa više od 15 godina relevantnog profesionalnog iskustva. Nazif će vam govoriti o mogućnostima individualnog treniranja vodstva i kako ono može biti vrlo učinkovit način razvijanja samosvijesti i izgradnje holističkih praksi, kao i o stvaranju vlastitog modela vodstva utemeljenog na očekivanjima i mogućnostima. Uostalom, svi programi liderstva naglašavaju važnost izgradnje svijesti o sopstvenim vrijednostima i razumijevanja načina na koji četiri ključna elementa našeg života (ja, obitelj, karijera i zajednica) utiču jedan na drugi i djeluju u sinergiji.

Vrijeme je da donesete pravu odluku za sebe i svoju karijeru

Učešćem na seminaru steći ćete napredna praktična znanja u domenu savremenog liderstva, savladati princip postizanja ravnoteže između glavnih aspekata života i od stručnjaka dobiti odgovore na sva pitanja, te konkretne savjete i upute za razvoj vaše karijere i postizanje ličnog i poslovnog uspjeha. Ako želite ostvariti poziciju lidera, koja u biznis svijetu često služi kao sinonim za funkciju menadžera, ili napredovati do nje, desetomjesečni program Strategijski i operativni menadžment je pravi izbor za vas!

„Trenutno sam zaposlena kao Country Manager u jednoj renomiranoj IT kompaniji. Razlog što sam upisala BusinessAcademy je da steknem nova znanja i iskustva, ali i zbog menadžerske pozicije koja mi je nedavno dodijeljena. Ona sa sobom nosi određene izazove koje je trebalo savladati. BusinessAcademy je došla kao ključni alat u svemu tome – pomogla mi je da steknem nova znanja i iskustva i da svoje trenutne sposobnosti dovedem na viši nivo. Kao sigurne beneficije pohađanja BusinessAcademy istakla bih savršenu atmosferu na interaktivnim predavanjima, savjete, ideje i iskustva stručnih predavača, sjajnu ekipu i besplatne seminare, koji su doprinijeli bogatom znanju koje je sam stekla i dodatnom napretku u karijeri”, rekla je Irma Konaković, polaznica Cambridge poslovnog programa iz Sarajeva.

Fleksibilan način školovanja putem savremene Distance Learning platforme ili tradicionalno školovanje u moderno opremljenim salama BusinessAcademy, praktičan rad sa stručnjacima u oblasti menadžmenta, te svjetski priznati certifikati, kao što su ICM, Cambridge i mnogi drugi, te brojne dodatne mogućnosti za razvoj karijere, omogućit će vam da svoje menadžerske kompetencije naplatite bilo gdje u svijetu, a dokaz za to su mnogobrojni uspješni polaznici BusinessAcademy.

Vrijeme je da donesete pravu odluku i već sada, prijavom na jedinstveni seminar BusinessAcademy, započnete sa izgradnjom puta do samog vrha – liderske pozicije u privatnoj i poslovnoj sferi. Požurite jer je broj mjesta ograničen.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije