Sparkasse Bank će za sponzorstva i donacije u ovoj godini izdvojiti 50.000 KM

Radiosarajevo.ba
Sparkasse Bank će za sponzorstva i donacije u ovoj godini izdvojiti 50.000 KM

Završen je Javni tender za dodjelu sponzorstava i donacija Sparkasse Bank u okviru kojeg će Banka do kraja 2015. godine izdvojiti 50.000 KM.

Sastavni dio strategije održivosti Sparkasse Bank ogleda se u sigurnosti, povjerenju, tradiciji, te ekonomski uspješnom konceptu koji prati principe društvene odgovornosti.

Kao i prethodnih godina, i ove godine Sparkasse Bank je uspješno završila Javni tender za finansiranje sponzorstava i donacija u 2015. godini.

Donacije i sponzorstva će biti dodijeljene brojnim udruženjima građana, javnim ustanovama, sportskim klubovima, savezima, školama, udruženjima slijepih, udruženjima za razvoj i promociju sporta, kulture i turizma, djeci oboljeloj od autizma, organizacijama za odgoj mladih, te raznim humanitarnim organizacijama.

Samo neki od njih su:  JU Centar za kulturu Goražde, JU Kulturni Centar Bihać, FK Velež, FK Fojnica, FK Goražde, FK Bosna, HKK Zrinjski, Udruženje građana "Srce puno osmijeha", Udruženje NAŠ TIM, Taekwando Klubovi, Plivački klub "Bosna", RK Dobrinjac i mnogi drugi.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najnovije