PROMIJENITE ŽIVOT U 2023: Upišite BusinessAcademy po najnižoj cijeni

0
Promotivni tekst
PROMIJENITE ŽIVOT U 2023: Upišite BusinessAcademy po najnižoj cijeni
Foto: Promo / BusinessAcademy omogućava upis po najnižoj cijeni!

Vrijeme novogodišnjih praznika većina nas koristi da podvuče crtu i analizira sve što se dogodilo u godini koja ostaje za nama. Sada je pravo vrijeme za nove odluke koje mogu da promijene vašu karijeru. Početak godine idealna je prilika za planiranje uspjeha i definisanje ciljeva.

Ovo je odličan trenutak da iskoristite pozitivnu prazničnu energiju i donesete odluke koje će iduću godinu učiniti mnogo kvalitetnijom od prethodne. Da biste u tome bili što uspješniji, BusinessAcademy je odlučila da vam omogući najniže cijene za upis i istovremeno ponudi školovanje koje će vam promijeniti ne samo narednu godinu već i čitav život.

Nova godina – najbolja prilika da napravite poslovni preokret

Nova godina počinje akcijom koja može biti vaša najbolja novogodišnja odluka. BusinessAcademy do 4. januara omogućava upis po najnižoj cijeni tokom godine, pa školovanje za najplaćenija i najtraženija poslovna znanja i vještine možete započeti po znatno nižoj cijeni – od samo 899 eura ili svega 50 eura mjesečno ukoliko se odlučite za plaćanje u ratama.

Ovo je jedinstvena prilika da promijenite svoju karijeru u 2023. godini, osigurate uspjeh i možda baš u novoj godini postanete uspješan menadžer, preduzetnik, PR ili HR menadžer.

Ne dozvolite da se sljedeće godine u ovo vrijeme osvrnete i iza sebe vidite mnoštvo propuštenih prilika. Ne dozvolite da se razočarate kada shvatite da niste ispunili svoje planove, od kojih vas je dijelio samo jedan korak.

Izaberite poslovnu oblast u kojoj se najbolje pronalazite

Prilikom izbora karijere važno je da razmišljate o oblastima koje najviše odgovaraju vašim interesovanjima kako biste, pored odlične zarade i prilike da uvijek lako pronađete posao, zapravo i uživali u onome što radite.

Novogodišnja akcija BusinessAcademy omogućava vam da po najpovoljnijim uslovima započnete izgradnju uspješne karijere na nekom od 13 programa: Cambridge poslovni program, Marketing i marketing menadžment, Međunarodno poslovanje, Strategijski i operativni menadžment, Preduzetništvo, Poslovna administracija, Finansijski menadžment, Prodaja i menadžment prodaje, Menadžment projekata, Menadžment ljudskih resursa, Odnosi s javnošću (PR), Menadžment prometa nepokretnosti, Investicioni menadžment i berzansko poslovanje.

BusinessAcademy omogućava upis po najnižoj cijeni!
Foto: Promo: BusinessAcademy omogućava upis po najnižoj cijeni!

Školovanjem na nekom od ovih programa razvićete vještine koje će imati široku primjenu na tržištu, zbog čega više nikad nećete čekati na radno mjesto. Na vama je samo da izaberete odsjek u kome se najviše pronalazite i da za manje od godinu dana od početka školovanja postanete kvalifikovani stručnjak.

Međunarodni certifikati kao potvrda stečenih znanja

Program BusinessAcademy zvanično je ovlastilo ispitno odjeljenje Univerziteta u Kembridžu, što vam pruža mogućnost da poslije školovanja steknete Cambridge International A & AS Level Business, jedan od najcjenjenijih jednogodišnjih poslovnih certifikata.

Tu su još i certifikati iz oblasti marketinga (CIM), menadžmenta projekata (IPMA), ICM certifikat u oblasti marketinga i menadžmenta i mnogi drugi međunarodno priznati certifikati.

Na taj način dobićete potvrdu za usvojena znanja i postaćete kvalifikovani stručnjak koji će se vrlo brzo izdvojiti od konkurencije i doći do željenog radnog mjesta. Diplome i certifikati koje dobijete poslije uspješnog usavršavanja na ovoj instituciji priznati su na međunarodnom nivou, što će vam otvoriti vrata i velikih svjetskih kompanija.

Zato prestanite sa odlaganjem i napravite prvi korak ka ostvarenju svojih ciljeva za 2023. godinu! Da podsjetimo, akcija za upis na BusinessAcademy po najnižim cijenama traje samo do 4. januara, a možete se prijaviti na sljedećem linku.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Najnovije