Prilika za odličan posao u Njemačkoj: Bruto plata od 2.600 do 2.900 eura + bonusi!

0
Promotivni tekst
Prilika za odličan posao u Njemačkoj: Bruto plata od 2.600 do 2.900 eura + bonusi!
Foto: Jobstep International / Jobstep traži radnike za rad u Njemačkoj

Jobstep International, europska agencija za pomoć pri zapošljavanju na njemačkom tržištu rada, predstavlja novu idealnu priliku za posao u Njemačkoj, koja će sigurno biti interesantna svima koji se žele zaposliti u ovoj evropskoj zemlji.

Pored činjenice da se na ovaj oglas mogu prijaviti svi zainteresovani bez obzira na struku, puno interesantniji podatak je da očekivana mjesečna plata za ovo radno mjesto iznosi od 2.600 do 2.900 EUR (bruto). No, ovo nije sve!

Naime, sretnici koji dobiju posao, pored ove zaista primamljive mjesečne plate, mogu očekivati razne pogodnosti i bonuse poput božićnice, mjesečnih i/ili godišnjih bonusa na platu, atraktivnog radnog vremena i čak 30 dana godišnjeg odmora. I na kraju, ne manje važno jeste da mogu birati grad u kojem žele raditi.

A šta bi se zapravo radilo?

Jobstep International, ovog puta pomaže njemačkom poslodavcu da pronađe osobe koje će raditi na popravci i zamjeni vjetrobranskih stakala na vozilima metodom korištenja polimera. Ili jednostavno rečeno – traže se Autoglas tehničari.

Iskustvo u automobilskoj industriji i radu sa staklima je poželjno, ali nije uvjet, a za sve početnike je obezbijeđena obuka. Kandidati ipak trebaju posjedovati vozačku dozvolu B kategorije, kao i minimalno A2 nivo poznavanja njemačkog jezika.

Jobstep International poziva sve osobe koje su motivirane, strpljive i spremne raditi u dinamičnom okruženju da se prijave što prije, jer njemački poslodavac dolazi u BiH i planirano je da se razgovor za posao održi u Tuzli u periodu od 20.03. do 24.03.2023. godine.

Provjerite da li vam je pasoš validan i prijavite se. Čekamo vas!

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Najnovije