Otvoren 14. Regionalni sajam poslova!

Promotivni tekst
Otvoren 14. Regionalni sajam poslova!
Foto: Promo / Otvoren 14. Regionalni sajam poslova

U svjetlu sve većih ekonomskih izazova i neprestanih promjena na tržištu rada, mnogi građani Bosne i Hercegovine razmišljaju o pronalasku novih prilika za profesionalni napredak.  

Jesen, sezona promjene i novih početaka, pruža savršeni okvir za ostvarivanje tih ambicija. U svijetu punom prilika i mogućnosti, sada je pravi  trenutak za "novi početak" i aktivno traženje novog, boljeg ili dodatnog posla!

Bogata i raznovrsna ponuda poslova

Naime, sinoć tačno u ponoć, svoja virtualna vrata širom je otvorio 14. Regionalni sajam poslova, najveći online susret poslodavaca u potrazi za kvalitetnim zaposlenicima i kandidatima za posao!

Uskoro nova zgrada Fakulteta zdravstvenih studija u Sarajevu: Vrijednost projekta 6.500.000 KM

Uskoro nova zgrada Fakulteta zdravstvenih studija u Sarajevu: Vrijednost projekta 6.500.000 KM

Od 24. do 31. oktobra posjetioci sajma mogu potpuno besplatno istraživati raznovrsnu ponudu oglasa za slobodna radna mjesta, a na ovogodišnjem sajmu se predstavlja više od 150 kompanija iz Bosne i Hercegovine i susjednih zemalja, sa 1.000 oglasa za posao!

Sajam organizira vodeći portal za oglašavanje radnih mjesta u Bosni i Hercegovini MojPosao.ba, koji je dio Alma Career grupacije, a u saradnji s partnerima iz regije: MojPosao - Hrvatska, Poslovi Infostud – Srbija, Vrabotuvanje – Makedonija, te Deloglasnik – Slovenija.

Sajam traje sedam dana i dostupan je 24 sata dnevno putem svih desktop i mobilnih uređaja s internetskom vezom. Za razliku od fizičkog sajma, Regionalni sajam poslova je moguće posjetiti iz udobnosti vlastitog doma, u bilo koje doba dana ili noći.

Na brojnim virtualnim štandovima sve posjetioce očekuju domaćini – uspješni poslodavci iz BiH i regije. Pored bogate ponude poslova, na štandovima se nalaze informacije o kompaniji, iskustva zaposlenika, galerije fotografija i/ili video prikazi radnog okruženja.

Jednostavna i brza prijava

Prijava na oglas je brza i iznimno jednostavna, a sajam nudi i mogućnost višestruke prijave na oglase za posao.

Zainteresirani kandidati se na oglase mogu prijaviti putem svog MojPosao.ba profila, ali i bez njega. Isto tako, u istom trenutku se mogu prijaviti i na više oglasa, a sve nedoumice kao i prve razgovore s poslodavcima moguće je odraditi putem chata i/ili video poziva.

Spektar oglasa na sajmu je zaista širok, a poslodavci su podijeljeni u 4 ključne kategorije:

  • Trgovina 
  • Tehnologije
  • Financije
  • Usluge

Ove godine na sajmu vas čekaju: Webhelp, Telus International, Valamar, FraGround Fraport Ground  GmbH, Onkološki inštitut Ljubljana, Teleperfomance, Carlsberg, DM, Jysk, GS Tvornica mašina Travnik, Procredit, Phillip Morris, Univerzitetni klinički centar Ljubljana, Maistra, Ribola, Joorney, Konzum plus, GCCL, te mnoge druge kompanije iz regije!

Posjetite sajam do 31. oktobra i otvorite vrata vaše buduće karijere. Više informacija možete vidjeti na linku OVDJE.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije