Odlična prilika iz eKupona: Intenzivni kurs njemačkog jezika za 75KM

Promotivni tekst
Odlična prilika iz eKupona: Intenzivni kurs njemačkog jezika za 75KM
Učenje stranih jezika danas je neophodno i predstavlja sastavni dio gotovo svakog segmenta našeg života.

Ono predstavlja proces koji je vrijedan svakog uloženog truda, vremena ali i novca, a škola za strane jezike Poliglot nudi Vam intenzivni kurs na kojem u samo dvije sedmice možete naučiti njemački.

Poznavanje stranih jezika također je neophodno i u današnjem poslovnom svijetu jer u većini slučajeva Vaša sposobnost da govorite neki od stranih jezika može biti presudna za novi posao. Povećajte svoje šanse na tržištu rada i budite konkurentniji uz školu stranih jezika Poliglot!

Intenzivni kurs njemačkog jezika za nivo A1.1, A1.2 , A2.1,A2.2, B1.1 , B1.2 I B2.1 u prijepodnevnim satima platite 75 KM umjesto 150 KM.

Termini za nastavu su svaki radni dan od 09.30h-12.45h. Kurs traje dvije sedmice, fond sati je 40. Obavezna je kupovina udžbenika sa vježbankom u iznosu od 25 KM. Kandidati koji polože ispit dobijaju međunarodno priznato uvjerenje (uračunato u cijenu kursa). Obavezno prilikom kupovine kupona javiti se na telefon 063 891 290.

Multimedijalne učionice, savremene i profesionalne metode nastave, odlični tehnički uvjeti, te visoka kvaliteta djelovanja, samo su neki od razloga da se odlučite baš za Školu stranih jezika Poliglot.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Povezano

/ Najnovije