Jedinstvena prilika za posao u Njemačkoj koja se ne propušta

0
Promotivni tekst
Jedinstvena prilika za posao u Njemačkoj koja se ne propušta
Foto: Jobstep / Autostaklar (Ilustracija)

Za potrebe pouzdanog poslodavca iz Njemačke, JOBSTEP by JOBSOS d.o.o. europska agencija za pomoć pri zapošljavanju na njemačkom tržištu rada traži radnike za radno mjesto autostaklara, a očekivana početna plata iznosi 3.000 EUR bruto.

Dodatne pogodnosti ovog radnog mjesta su naknade u iznosu od 1.000 EUR za godišnji odmor, te 1.000 EUR povodom Božićnih praznika, dok poslodavac snosi putne troškove dolaska u Njemačku i subvencionira troškove smještaja.

Posao autostaklara podrazumijeva popravku i zamjenu vjetrobranskih stakala na vozilima koristeći metodu polimera. Idealni kandidati za ovo radno mjesto su automehaničari, autoelektričari ili autolakireri, ali i ostale struke, o čemu bi se dobilo više informacija nakon prijave.

Od kandidata se očekuje poznavanje njemačkog jezika, minimalni nivo A2. Prethodno radno iskustvo je poželjno ali nije uvjet, jer je za početnike obezbijeđena obuka kako bi se unaprijedilo njihovo znanje i usavršile vještine.

Ukoliko ispunjavate uslove i zainteresovani ste da svoju karijeru počnete u Njemačkoj, pozivamo vas da ispunite kratku prijavnu formu.

Razgovor njemačkog poslodavca sa kandidatima će se obaviti u Sarajevu, u periodu od 17. - 21.10.2023. godine. 

Ostalo je još malo vremena za prijavu, zato požurite i ne propustite ovu sjajnu priliku za profesionalni razvoj i novi početak u Njemačkoj. Pridružite se razgovoru u Sarajevu i krenite putem uspjeha.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Najnovije