HR MEETUP u organizaciji Kolektiv/Posao.ba: Kako izabrati najbolje kadrove

Radiosarajevo.ba
HR MEETUP u organizaciji Kolektiv/Posao.ba: Kako izabrati najbolje kadrove
U utorak, 13. marta, s početkom u 12 sati, u hotelu Jelena u Banjoj Luci bit će održan HR MEETUP, odnosno susret Human resource profesionalaca, u organizaciji kompanije Kolektiv/Posao.ba.

Iz ove kompanije ističu kako je zapošljavanje pravih ljudi jedan od najtežih i najvažnijih izazova u upravljanju i razvoju poslovanja svake kompanije, zbog čega HR MEETUP ima za cilj edukaciju i razmjenu znanja i iskustava u području zapošljavanja i upravljanje ljudskim resursima. Sve to kako bi se kompanije spremnije suočile s navedenim izazovima.

HR MEETUP će okupiti poslovne partnere kompanije Kolektiv, HR profesionalce, vlasnike i direktore privatnih poduzeća. Kolektiv će, također, predstaviti postojeća rješenja iz oblasti upravljanje ljudskim resursima, kao i vlastite pozitivne prakse i prakse klijenata s kojima uspješno sarađuju.

Inače, Kolektiv je najpoznatiji po Posao.ba - vodećem portalu za zapošljavanje u BiH, koji više od 14 godina spaja poslodavce i osobe koje traže posao u BiH i šire, te je pouzdani partner za više od 30.000 preduzeća i više od 300.000 tražilaca posla.

U svojim aktivnostima Kolektiv nastoji da povezuje svoje klijente sa drugim biznisima i da podrži svaku vrstu B2B networkinga radi stvaranja što bolje poslovne klime u BiH i na tržištu rada.

Agencija za posredovanje u zapošljavanju Posao.ba nudi usluge regrutacije i selekcije kandidata za klijentete usluge privremenog zapošljavanja uposlenika - staff leasing.

Učešće na ovom događaju je besplatno, a svi zainteresirani se mogu prijaviti još danas, 12.03.2018. do kraja dana na mail info@posao.ba

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije