Bankarsko poslovanje putem mobitela

Radiosarajevo.ba
Bankarsko poslovanje putem mobitela

UniCredit Bank je za svoje klijente kreirala uslugu za mobilne uređaje putem koje na jednostavan način mogu uskladiti ubrzani tempo života i njihovo bankarsko poslovanje.

m-ba je usluga koja klijentima omogućava obavljanje financijskih transakcija i primanje informacija vezanih uz poslovanje s Bankom putem njihovog mobilnog telefona, u bilo koje vrijeme, s bilo kojeg mjesta, neovisno o mobilnom operateru.

Odsad su klijenti UniCredit Bank u mogućnosti plaćati režije i druge račune, prenositi novac na račune koje žele, kreirati naloge za plaćanja i povlačiti prethodno pripremljene naloge, podmiriti kredite. Dodatna prednost je što klijent željene KM-ovske naloge može zadati s datumom unaprijed, a Banka će ih izvršiti na zadani datum.

Ova praktična i jednostavna usluga također omogućava klijentima da pogledaju stanje i promet po računima i dobiju niz korisnih informacija o konverziji valuta ili iznosu prekoračenja po tekućem računu.

Većina mobitela u prodaji danas sadrži uvjete za ugovaranje usluge m-ba. Korištenje je moguće s bilo kojeg mjesta na kojem se može uspostaviti pristup Internetu putem mobilnog telefona. Maksimalnu razinu sigurnosti usluge omogućuje softverski token koji je sastavni dio aplikacije i namijenjen je identifikaciji korisnika uz utipkavanje PIN-a.

"S ciljem dodatnog razvoja svoje ponude proizvoda i usluga, a u skladu sa željama i potrebama korisnika, UniCredit Bank je kreirala ovu jedinstvenu uslugu na bh.tržištu. Osim što je dostupna u bilo kojem trenutku, m-ba usluga štedi vrijeme klijenta i uz zajamčenu sigurnost mu omogućava da svoje poslovanje obavlja na jednostavan i brz način", rekao je Ivan Vlaho, izvršni direktor za Maloprodaju.

radiosarajevo.ba

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najnovije