Automehaničari prijavite se i dođite na razgovor za posao za rad u Njemačkoj

Radiosarajevo.ba
Automehaničari prijavite se i dođite na razgovor za posao za rad u Njemačkoj

Bez dobrog alata nema ni zanata, kažu majstori, ali ako tome pridodamo još njemački alat i zanat u Njemačkoj, rezultat je: zadovoljan i sretan radnik.

Šta i o čemu se radi?

Radi se o svemu onome što se radi i kod nas: popravak i servis vozila, dijagnoza i rješavanje problema oko električnih i elektronskih komponenata, inspekcija automobila prema važećim uputstvima proizvođača, te pripremi vozila za servis.
Pa isto to radim i ovdje!?

Slažemo se sa Vama, ali mi Vam nudimo bruto platu od 2.200 do 2.800€ (ovisno o Vašem iskustvu), svake godine Vas nagradimo godišnjim bonusima, redovnim i stimulativnim božićnicama, uz organiziran smještaj i puno radno vrijeme (40 sati sedmično), i za Vas najbitnije, mogućnost napredovanja te ugodna radna okolina.

Zvuči odlično, koji su uslovi?

Za nas je bitno da ste po zanimanju automehaničar (SSS), da posjedujete EU papire, vozačku dozvolu B kategorije, da poznajete njemački jezik minimalno A1 nivo, te da ste potpuno profesionalni prema poslu i obavezama, a svako prethodno iskustvo će se smatrati kao dodatna prednost.

Kako se prijaviti i do kada?

Ako ispunjavate uslove možete se prijaviti putem linka:

https://jobstep-app.com/registracija/81/korak1

Rok za prijavu je 31.05.2018.godine.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije