Ante Todorić stigao u Hrvatsku, Ivica i dalje nedostupan

Radiosarajevo.ba
Ante Todorić stigao u Hrvatsku, Ivica i dalje nedostupan
Ante Todorić, stariji sin Ivice Todorića koji je bio dopredsjednik Uprave Agrokora i osumnjičen u DORH-ovoj akciji Agrokor, vratio se u Hrvatsku.

S obzirom na to da je istražni sudac, za 14 osumnjičenih odlučio da se brani sa slobode, uključujući i Antu Todorića, njegovi advokati su rekli da on u Hrvatsku stiže u puno ležernijoj atmosferi, javljaju hrvatski mediji.

Ante Todorić će dati iskaz Županijskom državnom odvjetništvu, nakon čega ono odlučuje o daljnjem postupku.

Ivica Todorić , kojemu je jedinom od svih 15 osumnjičenih u slučaju Agrokor određen istražni zatvor, još nije dostupan hrvatskom pravosuđu pa će se za njim raspisati tjeralica.

Podsjetimo, Županijsko državno odvjetništvo najavilo je žalbu zbog ukidanja istražnog zatvora jer smatraju kako svi osumnjičeni trebaju biti u istražnom zatvoru dok se ne ispitaju svjedoci u aferi Agrokor.

Ante Todorić bio je dopredsjednik Uprave Agrokora i na tu je funkciju došao početkom 2016. godine, s pozicije člana uprave za maloprodaju.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije