Business Café: Inspirativne životne priče koje su donijele uspjeh

Promotivni tekst
Business Café: Inspirativne životne priče koje su donijele uspjeh
Agencija Global Market Solutions najavljuje novu sezonu eventa Business Café u Sarajevu i Banjoj Luci.

Nakon tri godine uspješne realizacije jedinstvenog networking eventa Business Caféa, koji je postao svojevrsni pokret regionalnog umrežavanja mladih menadžera i poduzetnika, GMS agencija najavljuje:

- 16. Business Café koji će se održatiu Atrium sali hotela Europe, Sarajevo 15. marta s početkom u 18.00 sati te

- 1. Business Café koji će se održati u hotelu Jelena, Banja Luka, 30. marta s početkom u 19.00 sati.

Na Business Café u Sarajevu 15. marta dovodimo govornike koji će vam prenijeti svoje inspirativne životne priče koje su rezultirale poslovnim uspjehom. Gosti Business Caféa birani su na osnovu njihove životne i poslovne filozofije kao i zaraznog poduzetničkog duha.

Gospodin Amir Reko je vlasnik kompanije Bohen i vlasnik je brenda REKO iz Sarajeva, koji se bavi proizvodnjom posuđa od drveta. Kompanija Reko plasira svoje proizvode isključivo na zapadnoeuropsko tržište, s fokusom na skandinavske zemlje.  

Gospođa Aida Zubčević vlasnica  je kompanije Faveda za proizvodnju herbalnih preparata i ljekovitog bilja. Faveda ima i vlastiti maloprodajni objekt, a svoje proizvode distribuira i širom Bosne i Hercegovine. Osim domaćeg tržišta, Faveda već deset godina izvozi i na inozemna tržišta.

Na 16. Business Caféu ugostit ćemo zanimljive mlade poduzetnike koji su prošle godine osvojili nagradu za start up business, Ekrem Nurović, Ejub Hadžić, Amer Zavlan i Haris Botić. Momci su  preuzeli inicijativu i prvi u svijetu kreirali Knowlead društvenu mrežu za učenje. Webit festival uvrstio je ovaj start up među 100 najperspektivnijih u Europi. 

Zainteresirani za event mogu se prijaviti putem emaila info@gms.ba.  Ulaz  na event je besplatan, a broj mjesta ograničen.

Vrijednost eventa prepoznali su i podržali  BH Telecom i Domoinvest, a medijsku podršku su i ove godine pružili poslovni portal Akta.ba, radio stanice RSG i Antena Sarajevo, portal Radiosarajevo.ba, dnevne novine Oslobođenje te kvartalni magazin Reunion.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije