VWrijedi svake uložene marke!

Promotivni tekst
VWrijedi svake uložene marke!
Foto: Volkswagen / VWrijedi svake uložene marke!

U svim Volkswagen salonima startala je nova kampanja, odnosno novi uslovi prodaje pod sloganom „VWrijedi svake uložene marke“.

Za najtraženije modele smo obezbijedili odlične prodajne uslove u saradnji sa Porsche Leasingom.

Građani su oduvijek znali prepoznati dugoročni kvalitet i vrijednost Volkswagen vozila jer iz generacije u generaciju vjerno čuvaju svoje prepoznatljivo nasljeđe: samouvjeren nastup potkrepljen odličnim motorima, sistemima sigurnosti i bezvremenskim dizajnom.

Uspješnost Volkswagen modela ogleda se u činjenicama da je Volkswagen Golf, model koji je promijenio automobilski svijet, ove godine proslavio 45-ti rođendan. Od početka proizvodnje prije 45 godina, kupci širom svijeta su svaku 41 sekundu naručivali novi primjerak Golfa, a prosječna godišnja proizvodnja iznosi 780.000 vozila.

Passat je 3. aprila 2019. u fabrici marke Volkswagen u Emdenu proizveden u 30 miliona primjeraka. Time ovaj Bestseller postavlja nova, rekordna mjerila u svom segmentu: nijedan drugi model srednje klase, te nijedno drugo službeno vozilo na svijetu nije prodano više puta od Passata.

Stoga ne čudi da smo kreirali ponudu koja je dostojna legendi pod nazivom „VWrijedi svake uložene marke“ i to za najuspješnije i najprodavanije Volkswagen modele Polo, T-Roc, Golf, Tiguana i Passat uz neponovljive leasing rate.

 

Posjetite Volkswagen prodajne salone i informirajte se.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najnovije