Servisno vozilo za klijente Porsche Sarajevo

Radiosarajevo.ba
Servisno vozilo za klijente Porsche Sarajevo
Foto: Porsche BH / Novitet u ponudi

Porsche Sarajevo, ovlašteni trgovac za automobile Volkswagen koncerna, još jednom je potvrdio visok stepen brige o kupcu, te je odnedavno klijentima na raspolaganju servisno vozilo VW Amarok V6 3.0 TDI sa kompletnom opremom za intervenciju na terenu, uključujući od osnovni alat, kompresor sa zrakom, dijagnostički uređaj, itd.

Vozilo se koristi u svrhu intervencije na terenu u slučaju kvara, a posjeduje i prikolicu za prevoz vozila na prostoru BiH koja je izrađena po EU standardima i u skladu sa propisima Ministarstva komunikacija i prometa BiH.

Na ovaj način klijentima Porsche Sarajevo je 24 sata na raspolaganju šlep služba, usluga preuzimanja vozila od klijenta i dovoz vozila u servis, kao i odvoz zamjenskog vozila na adresu klijenta.

Saobraćajna nesreća na Stupu: Prevrnuo se automobil, policija i Hitna pomoć na terenu

Saobraćajna nesreća na Stupu: Prevrnuo se automobil, policija i Hitna pomoć na terenu

Za prevoz oštećenih vozila na snazi je ugovor o saradnji sa osiguravajućim kućama ASA osiguranje, Sarajevo osiguranje, Uniqa osiguranje, Euroherc osiguranje, Adriatic osiguranje, Croatia osiguranje, Triglav osiguranje i Wiener osiguranje.

"Na ovaj način smo proširili paletu naših usluga sa željom da našim cijenjenim kupcima ponudimo dodatnu vrijednost Naši klijenti 24 sata na dan imaju mogućnost pozvati našu šlep službu, a takođe je u ponudi usluga preuzimanja vozila na adresi i dovoz vozila u servis, kao i odvoz zamjenskog vozila na adresu. Sve ove usluge nudimo kako bismo olakšali našim klijentima u slučajevima nezgode ili nedostatka vremena", ističe Dino Karić, rukovodilac Postprodaje kompanije Porsche Sarajevo.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije