Novi Renault Mégane ovog vikenda: Dođite i probudite svoju strast!

Radiosarajevo.ba
Novi Renault Mégane ovog vikenda: Dođite i probudite svoju strast!
Prvi proljetni vikend

Vikendi za Renault automobile na otvorenom već su prerasli u jednu vrstu tradicije, te posljednjih nekoliko godina postali neraskidiva veza s poklonicima ovih brandova, koji vrijeme izdvojeno za dnevni izlazak i šetnju kvalitetno upotpune u druženju sa četverotočkašima.

Prvi proljetni vikend, u subotu i nedjelju (2. i 3. aprila) od 9 do 17 sati, u Sarajevu ispred BBI centra, uvoznik Guma M dolazi s obnovljenom gamom vozila: Clio, Captur, Kadjar i električni ZOE, ali strast pobuđuje novi Mégane, koji nakon tržišne komercijalizacije opasno podiže tenzije u kompaktnoj klasi. 

Stoga, osim aktuelne game Renault vozila na raspolaganju za upoznavanje svim posjetiocima bit će i Novi Mégane u više različitih izvedbi. 

Renault Tour je idealno mjesto gdje potencijalni kupci legitimno kao u prodajnom salonu mogu dobiti sve važnije informacije o kupovini željenog vozila, informirati se o najboljim dostupnim mogućnostima finansiranja, te potpuno konfigurirati opremu odabranog vozila.

Svi zainteresirani vlasnici Renault i Dacia vozila, na poklon će dobiti kupone za besplatan pregled u Guma M servisu u Sarajevu.

S obzirom na to da je u toku proljetna servisna akcija uz naglasak na popust od 30 posto pri zamjeni komponenti zupčastog i kanalnog remena, uvoznik će iskoristiti priliku da savjesnim vlasnicima u potpunosti prezentira pogodnosti akcijske ponude i prednosti održavanja u ovlaštenom servisu. 

Svi posjetioci također će se moći informirati o aktuelnoj ponudi guma za sve vrste vozila po akcijskoj cijeni, uključujući i prezentaciju izuzetno očuvanih polovnih vozila s garancijom. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije