E-Pace: Zamjenik britanskog ambasadora u BiH otkrio prvi kompaktni SUV Jaguara

Radiosarajevo.ba
E-Pace: Zamjenik britanskog ambasadora u BiH otkrio prvi kompaktni SUV Jaguara
Matthew Lawson, zamjenik britanskog ambasadora u BiH, i Adnan Osmančević, direktor prodaje AC Betanija, u Sarajevu su zvanično predstavili novi Jaguar E-Pace.

"Izuzetno se radujemo što kupcima možemo ponuditi potpuno novi model iz palete vrhunskih Jaguar vozila. E-Pace je prvi Jaguarov kompaktni SUV i predstavlja jedinstvenu kombinaciju nenadmašnog izgleda, agilnosti i dinamične vožnje", izjavio je Adnan Osmančević, direktor prodaje AC Betanija d.o.o. Sarajevo.

jaguar_e_pace0104.jpg - undefined

Foto: Jasmin Mržljak / Radiosarajevo.ba

E-Pace je sportski automobil dizajniran za svakodnevni život jer nudi više prostora i praktičnih detalja, uz zavidne performanse. Opremljen je vrhunskim infotainment sistemom te nudi povezanost s pametnim telefonima i drugim tehničkim uređajima.

Zaradio je maksimalnih pet zvjezdica na Euro NCAP testu i postao je jedan od najsigurnijih automobila na tržištu.

jaguar_e_pace0108.jpg - undefined

Foto: Jasmin Mržljak / Radiosarajevo.ba

"Veoma mi je drago što će fantastični Jaguar E-Pace od danas i zvanično biti dostupno kupcima na tržištu Bosne i Hercegovine. Uvjeren sam da će interes za ovaj automobil biti značajan", izjavio je Matthew Lawson, zamjenik britanskog ambasadora u BiH.

Vrhunski opremljen početni model Jaguar E-Pace Base 2.0d (150 KS), s prednjim pogonom, na bh. tržištu košta 63.737 KM.  

jaguar_e_pace0110.jpg - undefined

Foto: Jasmin Mržljak / Radiosarajevo.ba

Osnovan 1922. godine, Jaguar je jedan od najpoznatijih britanskih brandova koji predstavlja vrhunsku inovativnost, performanse i kvalitet. Jaguara krase dvije snažne britanske odlike – visokokvalitetna proizvodnja i kreativni dizajn.

Jaguar – Land Rover zvanično je prisutan na tržištu Bosne i Hercegovine od kraja 2016. godine putem zastupnika AC Betanija d.o.o. Sarajevo.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Povezano

/ Najnovije