Promocija nove Porsche Panamere: U novom ambijentu, dizajnu i s mnogo opcija

1
A. S.
Promocija nove Porsche Panamere: U novom ambijentu, dizajnu i s mnogo opcija
Foto: A. K. / Radiosarajevo.ba / Promocija Porschea Panamera

Kompanija Porsche BH, generalni zastupnik marke Porsche u Bosni i Hercegovini, večeras je u Sarajevu svečanom promocijom zvanično uvela potpuno novi Porsche Panameru na tržište naše zemlje.

Premijeru novog Porschea Panamere u Sarajevu obilježio je određeni broj zvanica, a sigurno bi posjeta bila daleko veća, da kompanija nije morala da vodi računa o novim pravilima pandemije koronavirusa

No, i pored toga bilo je lijepo, jer se nakon dugo vremena u Sarajevu osjetio dio svečane promocije.

Među prvima koji su imali priliku upoznati performanse nove Porsche Panemere bila je i ekipa portala Radiosarajevo.ba.

Prisutnima su se obratili Senad Olovčić, direktor kompanije Porsche BH, te Armin Mulović, menadžer marke Porsche za Bosnu i Hercegovinu, koji su uz dobrodošlicu izrazi veliko zadovoljstvo rezultatima ove luksuzne marke na našem tržištu.

"Veliko mi je zadovoljstvo da vam mogu, s mojim timom, podijeliti promociju novog modela. Mi, kao Porsche kompanija, želimo da gledamo naprijed. Novi model zaslužuje da podijelimo optimizam. Iako je tržište novih automobila palo za 25 posto, ipak, sa našom Panamerom, imamo razloga da budemo optimisti. I ova pandemija će jednog dana proći i da ćemo na ulicama vidjeti još više naših vozila", kazao je direktor Olovčić. 

On je istakao da je ponosan na svoj tim, na čelu menadžerom Arminom Mulovićem.

"Ne želim nikoga pojedinačno hvaliti. Ponosan sam da sa Porscheom radimo jedan veliki posao. Isto moram naglasiti da kada odem vani na konferencijama Porsche zemalja, ponosan sam na BiH, da ne kažem da smo u mnogim stvarima ispred ostalih, a ponekad i na prvom mjestu", dodao je direktor Senad Olovčić.

Promocija Porschea Panamera - undefined

Foto: A. K. / Radiosarajevo.ba: Promocija Porschea Panamera

Armin Mulović, menadžer marke Porsche za Bosnu i Hercegovinu, prvo je pozdravio prisutne i svima se zahvalio na dolasku.

"Ponosni smo da smo dobili prestićžnu nagradu od regionalnog biroa koji se nalazi u Pragu i da smo ostvarili prvo mjesto što se tiče ugradnje punjača za električna vozila u čitavom svijetu. U 24 destinacije smo ugradili po dva punjača, dakle 48 punjača. Nama je čast da u 26 zemalja u regionalnom birou, mi smo na prvom mjestu", kazao je Mulović.

On je, kada je govorio o novoj Panameri, izrazio zahvalnost i medijima.

"Težimo da u 2020. izvučemo maksimum. Bitno je da zajedno u saradnji sa medijima pokazujemo pozitivne iskorake i da se može u ovoj pandemiji raditi posao. U 2020. godini smo izbacili na tržište 62 vozila i smatramo da ćemo godinu završiti uspješno. Prethodna godina je bila fantastična, ali i ovom smo  zadovoljni i uspješni. Vozila će sigurno doći na naše tržište i mi ćemo morati naći klijente za ta ista vozila", dodao je Mulović, koji je podvukao da su Porsche vozila automobili za stazu, luksuz i Ligu šampiona.

Pogledajte kako je večeras bilo na promociji nove Porsche Panamere - u potpuno novom ambijentu, novom dizajnu i sa mnogo novih opcija; 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije