Pogledajte kako bi Need for Speed izgledao u stvarnom životu

Radiosarajevo.ba
Pogledajte kako bi Need for Speed izgledao u stvarnom životu
Foto: YouTube / Screenshot

Prošle godine smo bili u prilici da na internetu vidimo prve dvije epizode intrigantne serije, fokusirane na sportske automobile iz Japana, a tu je sada i treći dio, u kojem protagonista bira BMW M3 za vožnju. On se vozi ulicama Sankt Peterburga u Rusiji i sreće se s dvojicom drugara radi kratke trke.

M3 staje "na crtu" Toyota Supri i Porsche Caymanu. Glavni karakter zatim lako pobjeđuje na kratkoj distanci od 1,7 kilometara i nastavlja da vozi kroz četvrti po veličini grad u Europi, piše portal AutoRepublika.

U narednoj misiji, vozač treba da pobjegne policijskoj patroli, a kada mu to pođe za rukom, slijedi nova trka. Ovoga puta on ide na ostrvo Krestovski, gdje se nalazi ekipa performantnih rivala, uključujući VW Golf GTI, Ford Mustang GT i Mitsubishi Lancer Evolution VIII. Naravno, BMW M3 ponovo dokazuje da je najbrži i pobjeđuje.

Baš kao i u prethodnim klipovima, brzina izgleda legalna, ali efekti doprinose tipičnom Need For Speed ambijentu. Kreatori kažu da je "sav materijal snimljen na zatvorenim putevima, ubrzan i montiran", navodi portal AutoRepublika.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije