Ovaj trik će čišćenje automobila pretvoriti u odmaranje: Treba vam samo jedna mašina

0
Radiosarajevo.ba
Ovaj trik će čišćenje automobila pretvoriti u odmaranje: Treba vam samo jedna mašina
Foto: Pexels / Ilustracija/Automobil

Influenser i zaljubljenik u automobile po imenu pokazao je kako je temeljno očistio prljavštinu s otirača svog automobila, a pri tome je koristio spravicu koja košta oko 14 eura (27 KM), piše Daily Express US.

Stručnjak za automobile, koji je specijalizovan za održavanje i popravke, pokazao je koliko je napravica efikasna za čišćenje tepiha.

Chris je snimio taj svoj eksperiment 2022. godine, kada je ovaj trik za uklanjanje prljavštine postao popularan na TikToku, a sada je počeo da se širi i na druge društvene mreže.

Zrinjski golovima u drugom poluvremenu stigao do pobjede protiv GOŠK-a

Zrinjski golovima u drugom poluvremenu stigao do pobjede protiv GOŠK-a

Chris je snimio kako koristi pištolj za masažu dok čisti tepih na vozačevoj strani automobila. On je njime tapkao po površini, a onda bi usisivačem pokupio prljavštinu.

Na snimku se može vidjeti kako prljavština izlazi duboko iz tepiha, a začuđujuće je koliko je zaista ima.

Chris je naizmjenično koristio pištolj za masažu i usisivač sve dok tepih nije bio potpuno čist.

"Još jedno mjesto koje morate provjeriti je pored papučice gasa i kočnice jer ćete biti zaprepašćeni koliko se prljavštine ovde skuplja s vaših cipela", rekao je Chris, a prenosi Krstarica.

Ljudi su ostali oduševljeni pa su na YouTubeu komentarisali koliko im se dopao ovaj trik.

„Zamislite da radite u autopraonici, a prljavština ne izlazi iz otirača, pa vaš kolega s posla kaže: "Uzmi masažer!", „Radio sam u autosalonu prije pet godina i volio bih da imam ovaj alat. Sve se čini tako lakim“, napisali su.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije