Oglas za automobil nasmijao mnoge: 'Nosite ga iz dvorišta, ja plaćam ako treba'

0
Radiosarajevo.ba
Oglas za automobil nasmijao mnoge: 'Nosite ga iz dvorišta, ja plaćam ako treba'
Foto: Dž. K. / Radiosarajevo.ba / Saobraćajna gužva u Sarajevu/ilustracija

Nisu rijetke zanimljivi oglasi na društvenim mrežama. Jedan takav je osvanuo na Facebook stranici "Prodajem i kupujem".

"Prodajem italijansko go*no ili ti ga Fiat uno 1,9 dizel prerada.Sve atestirano sve upisano. Đubre je trulo da trulije biti ne može, ima zračno hlađenje za noge. Svi servisi su odrađeni, i veliki i mali da ga je*eš, samo ga nosi meni iz dvorišta, ja plaćam ako treba."

"Go*no ima regu do kraja 12 mjeseca. Ko hoće i ko više ponudi nek ga vozi, nek ga goni u pi*du materinu. Može i zamjena naravno uz moju nadoplatu svakako", stoji u oglasu. Kao cijenu, prodavač je naveo simboličnih 10 eura.

Reakcija na skandaloznu Vučićevu izjavu: "Političko ludilo i nastavak genocidne politike prema BiH"

Reakcija na skandaloznu Vučićevu izjavu: "Političko ludilo i nastavak genocidne politike prema BiH"

Naravno, komentari na ovako originalnu i nevjerojatno iskrenu kupoprodajnu objavu nisu izostali, objavljeno je na Direktno. Objava je zaradila i emotikone, od kojih je većina nasmijanih, a našao se i pokoji ljutiti. Očito je da nisu svi jednako shvatili post.

Među komentarima može se pronaći: "Iskrenije objave ne pamtim da sam vidio. Svaka vam čast" te "Evo 200 eura i sutra dolazimo". Pitamo se hoće li iskreni vlasnik uspjeti prodati svoj automobil te hoće li mu iskrenost pomoći.

Oglas za Fiat Uno
Foto: Direktno.hr: Oglas za Fiat Uno

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije