Još jedna nesreća na snimanju Top Geara: Voditelj slupao Lamborghini Diablo

Radiosarajevo.ba
Još jedna nesreća na snimanju Top Geara: Voditelj slupao Lamborghini Diablo
PrtScr / Top Gear

Paddy McGuinness, jedan od voditelja “novog” Top Geara, slupao je prije nekoliko dana Lamborghini Diablo tokom snimanja priloga za novu sezonu nekada popularne TV emisije.

Dio nove ekipe koja bi trebalo da vrati staru slavu Top Gearu je navedeni Paddy McGuinness. On je u utorak, 16. juna vozio “automobil svojih snova” – Lamborghini Diablo. No, taj dan je na lokaciji snimanja padala nešto jača kiša, McGuinness očigledno nije prilagodio svoju vožnju uslovima na putu, a ni činjenici da vozi automobil star 30 godina bez naprednih sistema za asistenciju vozaču.

Popularni voditelj se našalio nakon nesreće na svom Intagram profuli "popit ću šolju čaja, paracetamol i dobro se isplakati".

Sve je to rezultiralo novom nesrećom. Paddy McGuinness je potvrdio da je u redu i bez ozbiljnijih povreda, dok je BBC izjavio da je došlo do nesreće, ali da niko od ekipe nije teže povrijeđen.

Što se tiče udarenog automobila, nema preciznijih informacija. Jasno je da se na osnovu priložene fotografije može reći da je nastala poprilična šteta, naravno, još veća kada se zna da je u pitanju pravi automobilski raritet. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Povezano

/ Najnovije