Hostesa na sajmu u Beogradu upalila auto pa se zabila u drugo vozilo

Radiosarajevo.ba
Hostesa na sajmu u Beogradu upalila auto pa se zabila u drugo vozilo
Foto: Kurir / Beogradski sajam automobila
Jedna od hostesa na beogradskom sajmu automobila zabila se u vozilo na susjednom štandu nakon što ju je jedan od posjetitelja nagovorio da sjedne u automobil i upali ga.

"Automobil je bio u prvoj brzini, pomaknuo se za metar-dva i udario i oštetio Toyotino vozilo sa susjednog štanda. Niko nije mogao vjerovati, niti je iko očekivao da će se to dogoditi. Odjednom je samo nešto puklo, posjetitelji sajma su ostali zatečeni. Svi su se počeli okupljati oko slupanih automobila, nekima je čak bilo i smiješno", rekao je izvor za Kurir.

Hostesa je radila na Fordovom štandu, a još se ne zna hoće li morati snositi troškove sudara.

"To ovisi o vlasniku štanda. Šteta je minimalna, a auto je već zamijenjen drugim vozilom. Možda nije trebala paliti auto usred hale, ali eto, dogodilo se", kaže.

Organizatori sajma potvrdili su da je došlo do incidenta.

"Na insistiranje kupca, hostesa koja stoji pored vozila je neoprezno upalila automobil i tom prilikom lakše oštetila vozilo na susjednom štandu. Incident je prošao bez opasnosti za posjetitelje sajma", rekli su.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije