VW / Da li je ovo unutrašnjost Golfa 8?

15. 10. 2019. u 08:25:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 9

Na Instagramu su objavljene fotografije na kojima se najvjerovatnije vidi unutrašnjost Volkswagen Golfa osme generacije, piše portal AutoRepublika.

U unutrašnjosti dominiraju dva velika ekrana. Centralni ekran je blago okrenut prema vozaču.

U donjem dijelu instrument table protežu se ventilacioni otvori. Protežu se čitavom širinom enterijera, kao što je to slučaj kod posljednje generacije Passata.

VW - undefined

Foto: Instagram: VW

Ekran ispred vozača je najvjerovatnije opcionalan. Kako navodi AutoRepublika, na njemu se nalaze poptuno nove kontrole za svjetlosnu signalizaciju. Komande na ekranu su osjetljive na dodir.

U odnosu Golfa 7, centralna konzola je potpuna drugačija. U potpunosti je izdvojena od gornjeg dijela table. Ispod ručice mijenjača nalazi se veliki prostor za odlaganje sitnica - mobilnog telefona, ključeva i slično.

Iza ručice se nalaze tasteri i dva držača za čaše. Volan je vrlo sličan onom u restilizovanom Passatu koji je debitovao ove godine, piše AutoRepublika.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

NEMA KOMENTARA