Tragedija u Italiji: Ferrari se zabio u ogradu i zapalio, jedan od poginulih je s Balkana

0
Radiosarajevo.ba
Tragedija u Italiji: Ferrari se zabio u ogradu i zapalio, jedan od poginulih je s Balkana

Italijanski mediji pišu da se automobil Ferrari sa švicarskim tablicama, za čijim volanom je bio državljanin Srbije (H.K.), zakucao u zaštitnu ogradu malo poslije izlaska iz tunela na putu u Pijemontu.

Nakon sudara skupocjeno vozilo se prepolovilo i zapalilo, a muškarac i njegova saputnica poginuli su na licu mjesta, njihova tijela su ugljenisana. Saobraćajna policija je identifikovala poginulog muškarca zahvaljujući registarskoj tablici, ali ga čak ni brat nije prepoznao u policiji.

Za drugu žrtvu nesreće, koja je također bila ugljenisana i neprepoznatljiva, još uvijek ništa nije poznato. Da bi se ona identifikovala bit će neophodno uraditi DNK test. Do nesreće je došlo oko podneva na katolički Uskrs.

Bosanac radio na novoj Appleovoj seriji sa slavnim Donom Cheadleom: Otkrio nam je detalje

Od udarca se sportski automobil prepolovio. Prednji dio se, nakon probijanja zaštitne ograde, zgužvao o betonsko saobraćajno ostrvo i potom izgorio, dok je zadnji dio odbačen pedesetak metara dalje na parking.

Horor jutro u Rusiji: Novi stravičan napad, objavljeni prvi snimci

Iz stanja automobila izvjesno je da se kretao veoma velikom brzinom, toliko da je vatrogascima trebalo pet sati da izvuku tijela i uklone ono što je ostalo od ferarija.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak