Šest članova obitelji poginulo pokušavajući spasiti dvije sestre koje su se utopile zbog selfieja

4
Radiosarajevo.ba
Šest članova obitelji poginulo pokušavajući spasiti dvije sestre koje su se utopile zbog selfieja

Gotovo cijela obitelj tragično je stradala nakon što su pokušali spasiti dvije sestre koje su doživjele nesreću dok su pokušavale napraviti selfie.

Jedna 14-godišnja djevojčica bila je među šest članova obitelji koji su poginuli dok su posjećivali vodopad Ramdaha u Indiji.

Tijela su kasnije identificirana kao Shraddha Singh (14), Himanshu Singh (18), Shweta Singh (22), Abhay Singh (22), Rishabh Singh (24) i Ratnesh Singh (26).

Sramotno: Ambasador Rusije stao na stranu RS i vrijeđao Bosnu i Herecegovinu

Surekha Singh (22) je jedini član obitelji koji je preživio tragičnu nesreću.

Očevidac tvrdi da je sve počelo kada su dvije tinejdžerke otišle napraviti selfie u vodopadu. Incident se dogodio u nedjelju (28. augusta), dok su tijela pronađena sljedeći dan. Svi su bili stanovnici Singraulija u Madhya Pradeshu.

Yogendra Singh, stanovnik Gharaulija, bio je dio obitelji koja je nažalost izgubila svoja dva sina, zeta i tri nećaka i nećakinje, izvještava NSBB News. Kaže da je Ratnesh, njegov najstariji sin, koji je nedavno diplomirao, bio na rubu pridruživanja multinacionalnoj tvrtki nakon što je dobio ponudu za posao; 22-godišnji Abhay trebao je polagati prijemni u Bhopalu za MTech. Himanshu, 18, također je bio učenik DPS Nigahi.

Prema izjavama svjedoka, dvije sestre su ušle u vodu kako bi se fotografirale, a drama je počela kada je jedna od njih izgubila ravnotežu. Članovi obitelji tada su ušli u vodu držeći se za ruke kako bi pokušali pomoći, ali su nažalost i sami upali u nevolje u dubokoj vodi.

Policija je rekla da je grupa ušla u vodu unatoč znaku koji je upozoravao posjetitelje da se ne kupaju u vodi.

Tragični incident dogodio se tek manje od šest mjeseci otkako su se tri mladića iz okruga Umaria u Madhya Pradeshu utopila na istom mjestu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (4)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak