Odgovorni roditelj: Otac u Njemačkoj zvao policiju jer je zaboravio gdje je ostavio svoje dijete (2)

0
Radiosarajevo.ba
Odgovorni roditelj: Otac u Njemačkoj zvao policiju jer je zaboravio gdje je ostavio svoje dijete (2)

U Njemačkoj je muškarac (37) zatražio pomoć policije jer je zaboravio gdje je ostavio svoje dvogodišnje dijete, pišu njemački mediji.

Muškarac je napustio glavnu stanicu u gradu Karlsruhe u četvrtak rano ujutro, vozeći se na biciklu za koji je bila prikačena prikolica za dijete, rekla je glasnogovornica policije.

Policajci su pregledali snimke nadzornih kamera i pratili njegovo kretanje do obližnje željezničke stanice Albtal, rekla je glasnogovornica savezne policije. Tamo su pronašli dijete kako spava u prikolici.

Gost uzeo smještaj na Jadranskom moru i sve snimio, reakcije su burne

Kasnije se pokazalo da je muškarac oko 5:40 na željezničkoj stanici parkirao bicikl i prikolicu u kojoj je bilo dijete

"Postoji praznina između 5:30 ujutro i 7 ujutro. U 5:30 ujutro muškarac je napustio područje Glavne stanice Karlsruhe s biciklom i prikolicom. U 7 ujutro se ukrcao S-Bahn u smjeru Germersheim. U 9 ujutro se vratio na S-Bahn, a onda je u 10:30 sati pitao saveznu policiju za pomoć u pronalaženju djeteta. Nakon pregleda snimaka, oko 11 sati smo ga pronašli u prikolici za bicikle na željezničkoj stanici Albtal", rekla je glasnogovornica policije za Bild.

Dijete nije povrijeđeno. Policija je obavijestila socijalnu službu, a dijete je potom predano članovima porodice.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak