Muškarac porijeklom iz BiH ubijen u Americi: Pokrenuta kampanja pomoći porodici

3
Radiosarajevo.ba

Muškarac je proglašen mrtvim nakon što je pronađen upucan unutar slupanog vozila blizu područja Spring Valley, prema informacijama policije iz Las Vegasa.

"U subotu oko 22:30, policija je reagovala na području South Decatur Boulevard i Sobb Avenue, blizu Sunset Roada, nakon što su čuli nekoliko pucnjeva.

Kada su službenici stigli, pronašli su vozilo koje je udarilo u objekat, sa muškarcem unutar. Muškarac je imao očite povrede od metaka", saopćila je policija.

FUP u akciji: Pronađena osoba koja je sarajevskim školama slala lažne dojave o postavljenim bombama

Muškarac je identificiran kao Elvin Sejdinović, star 22 godine, a prevezen je u lokalnu bolnicu gdje je kasnije proglašen mrtvim.

Pokrenuta kampanja pomoći porodici

Nakon ubistva Sejdinovića, na platformi GoFundMe pokrenuta je kampanja pomoći porodici ubijenog.

Foto: GoFundMe: Elvin Sejdinović

"Porodica Sejdinovic pretrpjela je tragičan gubitak kada je Elvin upucan i ubijen na putu prema poslu u subotu, 5. oktobra, 2024. Cijeli svijet porodice je slomljen ovom žalosti. Elvin je bio divan sin, brat, unuk, sestric, ujak i prijatelj. Bio je zabavna, spontana i osoba puna ljubavi. Uživao je u košarci i druženju sa porodicom i prijateljima. Prerano je oduzet iz naših života.

Porodica Sejdinović prolazi kroz neopisiv bol. Sva prikupljene donacije ce ici za troškove sahrane i pomoći porodici. Unaprijed se zahvaljujemo svima koji mogu pomoći", stoji u opisu kampanje.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak