Meghan Markle ponovo iznenadila odvažnim stajlingom

Radiosarajevo.ba

Na službenom Instagramu vojvode i vojvotkinje od Sussexa osvanule su dosad neviđene fotografije s eventa održanog u novembru prošle godine, prenosi Index.hr.

Meghan Markle i princ Harry podijelili su ih na svom profilu kako bi najavili novu humanitarnu akciju kraljevske obitelji.

Fotografije su snimljene tokom njihovog iznenadnog posjeta događaju udruge Shout koja pomaže oboljelima od mentalnih bolesti. Tamo su sudjelovali u panel diskusiji i upoznali se s volonterima udruge uz čiju su pomoć sada, zajedno s princom Williamom i Kate Middleton, lansirali web stranicu za potporu osobama u kriznim situacijama.

A u galeriji fotografija koje su podijelili za oko nam je posebno zapeo Meghanin odvažni stajling s hlačama koje mnoge žene izbjegavaju.

Vojvotkinja je za tu priliku uskočila u uske crne kožne pantole, komadu u kojem je do sada nismo imali priliku vidjeti i u kojem je odstupila od svih kraljevskih pravila odijevanja.

Foto: Instagram: Na službenom Instagramu vojvode i vojvotkinje od Sussexa

Uz njih je nosila i upečatljivi kaput sa svjetlucavim aplikacijama, običnu crnu majicu te klasične salonke, a kosu je svezala u niski rep.

Narednih nekoliko mjeseci nećemo baš imati priliku svjedočiti Meghaninom odličnom stilu jer je vojvotkinja trenutno na rodiljnom dopustu. Podsjetimo, ona i Harry su u ponedjeljak postali roditelji malenog Archieja kojeg su dva dana nakon rođenja predstavili javnosti.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak