Hitno aktiviran 'Amber alert': Nestali brat (4) i sestra (2), sumnja se da su oteti

0
Radiosarajevo.ba
Hitno aktiviran 'Amber alert': Nestali brat (4) i sestra (2), sumnja se da su oteti

Djeca su poslednji put viđena u bloku 83, ulice Vermont Avenue, a zvaničnici sumnjaju da su oteta.

Zvaničnici su izdali su upozorenje Amber Alert za četvorogodišnjeg Wymana Bryanta i njegovu dvogodišnju sestru Willow Bryant, koji su nestali 14. augusta u Los Angelesu. 

Prema navodima šerifa okruga Los Angeles, za otmicu se sumnjiče njihovi roditelji, Tiffany Bryant (39) i David James (53). Vjeruje se da su djecu odveli iz ustanove za brigu o djeci tokom posjete pod nadzorom, koristeći izlaz za slučaj nužde.

Uhapšen bh. bjegunac sa njemačke psihijatrijske klinike, lociran na neočekivanom mjestu

Djeca su još uvijek u opasnosti, a vlasti intenzivno tragaju za njima. Zvaničnici su pozvali građane da se odmah obrate policiji ako primijete bilo kakve sumnjive aktivnosti ili imaju informacije o lokaciji roditelja i djece, piše Newsweek.

Porodica Bryant je od ranije pod nadzorom socijalnih službi, a sva tri njihova djeteta, uključujući 15-mjesečnu bebu, nalaze se u hraniteljskim porodicama zbog toga što je najmlađe dijete po rođenju bilo pozitivno na drogu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak