Diler iz BiH uhapšen u Italiji: Policija ga uhvatila dok je pakovao drogu

0
Radiosarajevo.ba
Diler iz BiH uhapšen u Italiji: Policija ga uhvatila dok je pakovao drogu

Tokom rutinskog patroliranja kroz stambeno naselje u italijanskom Trentu, policajci su uspjeli da otkriju dilere droge, od kojih je jedan 35-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine.

U garaži su pronašli državljanina BiH dok je pakovao drogu, a u svemu mu je pomagao državljanin Švicarske. Policajci su vršili rutinsku patrolu kroz naselje, kada su iz garaža u zgradama iznenada osjetili jak miris.

Prvo su išli od garaže do garaže pokušavajući da utvrde iz koje se osjeti miris droge. Došavši do sporne garaže, začuli su glasove, nakon čega su odlučili da intervenišu.

UŽIVO | Lokalni izbori 2024: HDZ BiH i SDA zadržali čelne pozicije u nekoliko gradova

U garaži su pronašli državljana BiH dok je pakovao drogu, a u svemu mu je pomagao državljanin Švicarske, pišu Nezavisne.

I dok mladić iz BiH nije imao dosije, Švicarac je, navodno, bio već poznat po krađama. Nakon detaljnog pretresa garaže, pronađen je kilogram i po marihuane i određena količina hašiša.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak