Zdravstveno stanje Jovanke Broz i dalje loše

Radiosarajevo.ba
Zdravstveno stanje Jovanke Broz i dalje loše

Zdravstveno stanje udovice bivšeg predsjednika SFRJ Jovanke Broz danas je nepromijenjeno u odnosu na prethodni dan i ona je i dalje hemodinamski nestabilna, saopćio je Klinički centar Srbije. 

Dežurne ekipe Urgentnog centra kontinuirano prate njeno zdravstveno stanje i primjenjuju sve neophodne mjere kako bi se njeno stanje stabilizovalo.

 "Ukoliko bude promjena u zdravstvenom statusu gospođe Jovanke Broz, Urgentni centar će u toku dana izdati novo saopćenje, a ukoliko ne bude bitnih promjena, saopštenje o njenom zdravstvenom stanju objavićemo narednog dana", saopšteno je iz KCS. 

Jovanka Broz primljena je u petak u Urgentni centar u teškom zdravstvenom stanju. Klinički centar Srbije saopštio je juče da je nakon intenzivne terapije i njege tokom noći, došlo do blagog poboljšanja svijesti Jovanke Broz, ali da je ona i dalje hemodinamski nestabilna, javio je Tanjug.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije

Podijeli članak