Za vrijeme EXIT-a cvjeta prostitucija

Radiosarajevo.ba
Za vrijeme EXIT-a cvjeta prostitucija

Novi Sad bio je za vrijeme nedavno održanog festivala EXIT prava meka za podvođenje djevojaka u svim elitnijim hotelima u gradu, pišu Večernje novosti.

Prema saznanjima ovog medija, u pet novosadskih hotela zaposleni su podvodili elitne prostitutke za procenat od 20 do 50 posto, a klijenti su im bili imućni gosti hotela, među kojima je najviše bilo učesnika EXIT-a.

Istovremeno, hosteli i pojedini kafići u Petrovaradinu bili su za vrijeme održavanja festivala stjecište najnižeg vida prostitucije. I pojedine strankinje su se priključile domaćim devojkama i pružale seksualne usluge po cijeni od 10 do 50 eura, pišu Novosti.

"Dolazile su u hotel nekoliko dana pre početka festivala i ostavljale kontakt na recepciji, kod konobara, sobarica i svih onih koji su u direktnom kontaktu sa gostima hotela. Onaj ko bi baš nju pozvao kada gosti zatraže društvo dobijao bi dobar procenat, od 20 posto ako je cijena usluga 150 eura, što je najniža tarifa, do 50 posto za one prvoklasne prostitutke koje svoje usluge naplaćuju oko 800 eura", priča B. Ž., koja na recepciji jednog hotela u blizini Željezničke stanice radi tri godine.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije

Podijeli članak