Uhapšen osumnjičeni za ubistvo bračnog para

Anadolija
Uhapšen osumnjičeni za ubistvo bračnog para
Barska policija uhapsila je danas Uroša Jegdića (55), osumnjičenog da je jutros ubio komšije, bračni par Dušana (64) i Bosiljku (52) Kalezić.

Jegdić je nakon ubistva bio u bjekstvu, a policija ga je pronašla oko deset sati i 30 minuta.

Teško ubistvo Centru bezbjednosti Bar prijavljeno je jutros u osam sati i 50 minuta, a ubrzo nakon prijave događaja, policija je došla do identiteta Jegdića, kao osobe za koju se sumnja da je počinila to krivično djelo i od tog momenta su tragali za njim. 

On je, kako je saopšteno iz Uprave policije, pronađen oko sat i po nakon prijave događaja

Sumnja se da je Jegdić tokom ranih jutarnjih sati provalio u kuću komšija Dušana i i Bosiljke Kalezić u mjestu Šušanj i ubio ih pištoljem „CZ“. 

Policija je, tragajući za njim, pronašla pištolj koji je, kako se sumnja, koristio prilikom izvršenja krivičnog djela. 

„Na licu mjesta se vrši uviđaj. Tijela Dušana i Bosiljke Kalezić će biti upućena na Odjeljenje sudske patologije u Kliničkom centru u Podgorici radi vršenja obdukcije. Pištolj, kao i ostali izuzeti tragovi sa lica mjesta, biće upućeni u Forenzički centar radi vještačenja“, navode iz policije. 

Kako dodaju, slijedi dalja kriminalistička obrada i privođenje osumnjičenog Jegdića nadležnom državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak