Uhapšen napadač na Čedomira Jovanovića

Radiosarajevo.ba
Uhapšen napadač na Čedomira Jovanovića


Velibor Dunjić
uhapšen je u pokušaju da napusti zemlju, zbog sumnje je u Segedinu napao Čedomira Jovanovića, lidera LDP, saznaje B92 nezvanično.

Velibor Dunjić je od ranije poznat policiji, kao vođa podgrupe Belgrade Boys, a protiv njega su i ranije podizane krivične prijave.

Lider LDP Čedomir Jovanović je ranije rekao da je policija privela nekoliko osumnjičenih za napad na njega, negovu suprugu i prijatelje u Segedinu.

Huligane čuva država

"Kakve to veze ima sa Zvezdom i sa sportom? To nije pitanje sporta, uništili smo svaki segment svog života. Nisam primetio da ti koji su mene napali protestuju protiv vladike Kačavende pred Patrijaršijom, zbog porno snimaka... O tome se ćuti", rekao je Jovanović.

Prema njegovoj ocjeni, napadači na njegove prijatelje su oni koje je "Nikolić pomilovao i koji završavaju sve one poslove zbog kojih se takvo ponašanje godinama i toleriše".

"Sreli smo se sa ljudima koji su osuđeni na više godina, pa pomilovani, i nama su radili ono za šta su osuđeni. Kada je potrebno nasilje na ulici, zna se kako se to organizuje, to ima svoju cenu i ta cena se manifestuje na nama. Vi nemate pravo da izbegnete sud, a oni to pravo imaju", rekao je Jovanović.

Lider liberala je objasnio da je u Mađarsku išao bez obezbjeđenja "jer je tamo samo Čedomir Jovanović, kao običan građanin, a ne lider stranke ili poslanik".

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije

Podijeli članak