U toku sahrane: Opljačkana kuća pokojnog brata Save Miloševića

Radiosarajevo.ba
U toku sahrane: Opljačkana kuća pokojnog brata Save Miloševića

Dok su rodbina, komšije, prijatelji i kumovi, pratili na vječni počinak Andriju Miloševića, brata bivšeg fudbalera Save Miloševića, njegova kuća u Loznici, u centru grada, kod mosta na rečici Štiri je provaljena, piše Kurir-info.rs.

Nepoznati lopovi su, kako je potvrđeno u policiji, napravili premetačinu, a za sada nije poznato šta su sve odnijeli. Izvjesno je da su sa kuće skinuli i odnijeli bakarne oluke.

Žena koju su Andrija i njegova supruga Danijela zadužili da brine o kući, prijavila je slučaj policiji, koja je, potom, izašla na mjesto događaja, a za lopovima i vandalima se traga.

Andrija je, sa porodicom, do prije nekoliko godina, prije nego što su se preselili u Beograd, živio u Loznici.

"Ovo je skandalozno", prokomentarisali su Lozničani koji su, u nedjelju kasno po podne, čuli za krađu pljačku kuće na kojoj je bila i umrlica Andrije Miloševića.

Andrija Milošević je preminuo od povreda zadobijenih u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na auto-putu Šid-Beograd kod Pećinaca u petak oko 18 sati.

Nesretnog Miloševića Hitna pomoć iz Pećinaca prevezla je u beogradski Urgentni centar, gdje su doktori bezuspješno pokušali da ga reanimiraju. U nesreći su lakše povrijeđene dvije osobe, koje je Hitna pomoć prevezla na ortopediju u Sremskoj Mitrovici.

Do tragedije je došlo kad je Milošević, upravljajući svojim automobilom iz pravca Šida ka Beogradu, udario u kamion koji je prevozio oko 60 propan-butan boca za kućnu upotrebu, a koji se na oko 200 metara prije mesta nesreće uključio na auto-put.

Andrija Milošević je juče sahranjen na lokalanom groblju u selu Johovac u Republici Srpskoj u pratnji velikog broja rodbine i prijatelja.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije

Podijeli članak