U stravičnoj nesreći kod Kraljeva poginuli otac, troje djece i žena, među njima i beba (1)

9
Radiosarajevo.ba
U stravičnoj nesreći kod Kraljeva poginuli otac, troje djece i žena, među njima i beba (1)

Na putu između Kraljeva i Raške, u mjestu Bojanići, ove subote, 21. septembra, oko 13.20 sati dogodila se stravična saobraćajna nesreća u kojoj su se sudarili vozilo Vojske Srbije i putnički automobil, i tom prilikom je poginulo pet osoba, a jedna teško povrijeđena, prenose srbijanski mediji.

Smrtno su stradali vozač i putnici u putničkom automobilu, D. L. (33), L. L. (10), L. L. (7), M. L. (1) i D. K. (27), dok je M. L. (32) zadobila teške tjelesne povrede.

Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije je saopštilo da je vozaču koji je upravljao vozilom Vojske Srbije određeno zadržavanje.

Velika grupa građana Marijin Dvor: 'Kandidati za načelnike Općine Centar, ovo tražimo od vas'

"Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično djelo protiv bezbjednosti javnog saobraćaja, policija je u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Kraljevu zadržala vozača M. V. (1970) koji je upravljao vozilom Vojske Srbije.

Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Kraljevu na dalje postupanje", navodi se u saopćenju.

Težak sudar automobila i vojnog vozila u Srbiji: Ima poginulih i povrijeđenih

Mediji javljaju da je supruga vozača automobila i majka troje djece, jedina je preživjela sudar. Nastradali su njen suprug, troje djece i još jedna žena.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (9)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak